Hogyan kapcsoljak rá teljes erőmmel a tanulásra?
Leülsz aztán tanulsz. Mindnekinek másképpragad meg lejobban a dolog.
Nekem pl legjobb, ha írok egy vázlatot az anyagból, és az alapján tanulom. Az ilyen, hogy mindnet kikapcoslok csoki meg társai soha nem váltak be. Találd ki, neked hogy meg a legjobban.
Egyetértek az előttem hozzászólókkal: Próbálj meg CSAK a tanulásra koncentrálni! Ha a szobádban a poszterek zavarnak, akkor tanulj a konyhában/nappaliban/teraszon.
Én nagyon szeretek tanulni, viszont nekem 5x-6x el kell olvasnom ugyan azt az anyagot ( az ötösért ), amit a többiek 1x-2x elolvasnak ( szintén az ötösért ).
Ja, és nekem bevált "módszer", hogy az órán nagyon figyelek, és így sokkal könnyebb, elég 3x-4x elolvasni ( + az írásbeli hf. ).
U.i.: Ha így sem sikerül, ajánlom figyelmedbe az Agykontrollt! ( Nézz utána a neten, mert nagyon jó, és segít a tanulásban is ! )
egy 13 éves, hetedik osztályos, ( 4.8-as átlagú ) lány.
ugyanilyen vagyok én is, sok problémám volt ebből az egyetemen. Ami bejött, az az ingerszegény környezet. Rakj rendet az asztalodon, csak az legyen ott, amivel foglalkozni akarsz/kell.
Én a polcaimat és a számítógépemet is kitakarítom. Pl leszedem a játékokat, letörlöm azokat az ikonokat, könyvjelzőket, amiket nézegetni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!