Hogy vegyem rá magamat a tanulásra?
Ma írtunk kémia tz-t,föci tz-t,irodalom tz-z és töri tz-t is írtunk volna csak a digitális napló nem engedett több témazárót bejegyezni mára ezért holnap írunk töriből tz-t.
Plusz 5-re ki kell mennem a lovardába segíteni és ott leszek vagy este kilencig meg amúgy is nem rég értem haza úszásról szóval teljesen kivagyok és most kellene elkezdem tanulni hogy 5-re befejezzem mert 9 után tuti hogy nem fogok és egyáltalán nincs most kedvem. Általában rendesen tanulok meg 4-es 5-ös vagyok de most csak ahhoz van kedvem hogy üljek a gép előtt és egy kicsit szórakozzak(amúgy nem szoktam sokat gépezni főleg hétköznap nem) Szóval akkor hogyan vegyem rá magamat a tanulásra?
Én kimentem a töltésre futni de vittem a föcit is (leírtam kis lapra)(tudni kell hogy utálom!) futottam mikor elfáradtam tanultam mikor untam futottam.
így sikerült 5-ösre felelnem (amúgy 3-as vagyok)
Jó pacizást én már túl vagyok *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!