Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok rávenni...

Képtelen vagyok rávenni magamat a tanulásra. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy vizsgaidőszakban min. napi 6 órát kéne tanulnom, de egyszerűen amint neki állnék, valami más elveszi a figyelmemet, neki állok edzeni, játszani, stb. Ha pedig mégis neki ülök, akkor egy idő után vagy elalszok, vagy eszembe jut valami hülyeség amit muszáj most megcsinálnom. Ezen akarok változtatni.

Menjek el pszichológushoz? Tudom, hogy ez a kötelességem, de képtelen vagyok ezt megértetni magammal.

2010. máj. 28. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
egyszerűen csak fáradt vagy így év vége felé.velem is ez van sajnos:(pedig egyébként jól tanulok,de most már nem megy elfáradtam.
2010. máj. 28. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Anno, anyádék mondták, hogy tauljál írj házit, kikérdezzük, megtanultad-e már, megírtad-e már stb ? Ha igen az szopacs, mert nem alakult ki belülről, hogy tanulni kéne, hanem kívülről nyomtak és most nincs már meg ez az erő, ami elindít. Hát majd meg kell tanulnod, legrosszabb esetben a saját károdon. Mint én. :))) De ha akarsz elmehetsz pszichomókushoz is, az amúgy sem hülyeség.
2010. máj. 28. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez teljesen természetes. Én is olyan fősulira járok és olyan szakot tanulok, ami abszolút nem érdekel. Mindenkinek nagyon nehéz olyan dolgot tanulnia, ami nem érdekli. Kötelesség vagy sem, a lelked mélyén, tudod, hogy nem érdekel és ezért nem tudod megtanulni csak hatalmas gyötrődés árán.

Persze az ember egy ideig képes csinálni, de nálam valahogy már teljesen betelt a határ és elértem azt a szintet, hogy abszolút képtelen vagyok megtanulni, amit kéne. Még talán az se túlzás, hogy fizikailag fáj. Tökre emésztem vele magam. Ahhoz hasonló érzés,mint mikor elhagyott a bnőm. :)) Lélekölő na!

2010. máj. 29. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!