Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnék a tanulásra...

Hogyan tudnék a tanulásra koncentrálni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Első lépés: kapcsold ki a számítógépet!
2013. szept. 12. 18:32
 2/6 anonim válasza:
Ha írsz nekem privibe,adok tanácsokat!
2013. szept. 13. 22:01
 3/6 athlon81 válasza:
Sehogy. Csinálj valami mást és ha azt a mást meguntad akkor tanulj. :)
2013. szept. 18. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy látszik csak a hülyék találták meg ezt a kérdést... -.-

Én csak úgy tudok koncentrálni ha rend van körülöttem ezért mindig rendben ülök le tanulni.

Szerintem gondolj arra hogy miért kell tanulni? Miért jobb ha hamarabb kész leszel vele? Ezekre válaszolj magadnak! Nekem bevált!

Remélem tudtam segíteni!

2013. szept. 18. 18:22
 5/6 Vangarath válasza:
54%

-Először írj egy listát arról, hogy ma mit akarsz megtanulni. Ne írj össze annyi mindent amennyit úgyse tudsz majd abszolválni. Aztán, becsüld meg, melyikhez mennyi idő kell majd. Készítsd el a végleges listát a határidőkkel és azokat betartva tanulj. Nagyobb sikerélményed is lesz ha így egymás után pipálhatod ezeket ki.

-Próbáld meg úgy olvasni a törit, mint ami érdekes! Az is! Tele van fordulatokkal, ármánykodással stb. Csináld úgy a matekot mintha kihívás lenne, és ne úgy mintha kényszer lenne. Ha így gondolkozol, nagyon meg tudod könnyíteni az életed, még ha először furcsa is lesz így gondolni a tantárgyaidra.

-Ha ezek egyike se megy, akkor váltogasd a tantárgyakat, ne tanulj egy dolgot egy óránál tovább.

-Végül: kapcsold ki a géped! (tudom, ez már volt)Én pl. nem tudok koncentrálni, ha be van kapcsolva a gépem.

2013. szept. 19. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
hat en mivel mar egyetemen vagyok sok a tanuln valo en 4 oldalt A 4 es fuzetbe megtudok tanulni egy par ora alat de ha zenet halgatok akor 1 max masfel orra tehat en zenevel tudok tanulni konyen es sokat
2013. szept. 19. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!