Mit tegyek hogy ez a helyzet megváltozzon?
Azokhoz szólok, akik olyasmi állásponton vannak, hogy "kussoljon a kedves kérdező, mert neki piszok jó dolga van másokhoz képest".
Nos lehet, hogy így van, bár nehéz lenne megítélni,de minden esetre ez nem oldja meg a kérdező problémáját.
Másrészről ő épp azért van rosszabb helyzetben, mert szülei látszólag könnyedén változtathatnának a helyzeten, hiszen jól élnek, dolgozhatnának és bulizhatnának kevesebbet, hogy a lányukkal legyenek. Míg azok, akiknek a szülei elváltak, alkoholisták stb, vagy azért dolgoznak látástól mikulásig, hogy a betevő meglegyen a családnak, egyfajta kényszerpályán vannak, így az ő gyerekeik jobban "értik", hogy miért vannak ilyen keveset együtt a szüleikkel. Ezen felül meg merem kockáztatni, hogy egy-egy ilyen hendikepes családban is több megértő és elfogadó szeretetet kap egy gyerek, még ha kevesebb idő alatt is, mint a kérdezőében...
Mert minőség is van, nem csak mennyiség...
Egy anyuka (bocs ha offoltam)
Jaaj sztem ne mondjátok h cserélnétek vele :)
Lehet h megvan mindene,de a szeretet sokkal fontosabb mint a pénz,szerintem:D Neked télleg kéne egy igazi barát:D
^^
Az a baj hogy sokan csak azt látjátok hogy mennyi pénzük van és mégis sir.
Mindenkinek a pénz számit a legjobban???? Az hogy egy gyerek irja, (bár gondolom többen azok vagytok még) az nem számit. A pénzzel, főleg a sok pénzzel ti is csak egy ideig lennétek boldogok, addig amig mindent megkapnátok amire szükségetek lenne. De közben megmaradna ugyanaz a kapcsolat a szüleitekkel amilyen most. Tehát megkapnátok mind a kettőt.
Nah neki csak az egyik van meg. Ezt kéne nézni és nem a pénzét.
Egyébként én a helyedbe az összes ajándékot csomagolásostól felraknám a szobájukba egy polcra ahol jól látják. Mindig és mindegyiket. El fognak gondolkodni. Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!