Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek hogy ez a helyzet...

Mit tegyek hogy ez a helyzet megváltozzon?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok most jöttem gimibe Budán lakunk és nagyon gazdagok vagyunk de a szüleim mindig későn éérnek haza persz sokszor elhívom a barátnőim szoktunk néőha egymásnál aludni meg bulizni de a szüleim elmennek munkába 8-kor amikor én suliba én hazajövök 2-körül megtanulok tv-zek netezek van hogy elmegyünk vásárolgatni a barátnőimmel a szüleim hazajönnek 7-kor váltunk 2szót aztán vacsizunk utána meg felmennek ha szólok hogy legyenek többet velem azt mondják azért dolgoznak hogy ilyen jól élhessek másnap meg hoznak valami ajándékot ipod-ot vagy egy másik mobilt hétvégente meg parikra mennek segítdetek ti mit tennétek a helyemben.
2009. nov. 24. 12:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Azokhoz szólok, akik olyasmi állásponton vannak, hogy "kussoljon a kedves kérdező, mert neki piszok jó dolga van másokhoz képest".

Nos lehet, hogy így van, bár nehéz lenne megítélni,de minden esetre ez nem oldja meg a kérdező problémáját.

Másrészről ő épp azért van rosszabb helyzetben, mert szülei látszólag könnyedén változtathatnának a helyzeten, hiszen jól élnek, dolgozhatnának és bulizhatnának kevesebbet, hogy a lányukkal legyenek. Míg azok, akiknek a szülei elváltak, alkoholisták stb, vagy azért dolgoznak látástól mikulásig, hogy a betevő meglegyen a családnak, egyfajta kényszerpályán vannak, így az ő gyerekeik jobban "értik", hogy miért vannak ilyen keveset együtt a szüleikkel. Ezen felül meg merem kockáztatni, hogy egy-egy ilyen hendikepes családban is több megértő és elfogadó szeretetet kap egy gyerek, még ha kevesebb idő alatt is, mint a kérdezőében...

Mert minőség is van, nem csak mennyiség...

Egy anyuka (bocs ha offoltam)

2009. dec. 16. 12:47
 32/36 anonim ***** válasza:
61%
ahjj velem is cserélhecc :D
2009. dec. 21. 12:46
 33/36 anonim válasza:
79%

Jaaj sztem ne mondjátok h cserélnétek vele :)

Lehet h megvan mindene,de a szeretet sokkal fontosabb mint a pénz,szerintem:D Neked télleg kéne egy igazi barát:D

^^

2010. febr. 1. 21:36
 34/36 anonim ***** válasza:
61%
Nah csere?! Gazdag még nem voltam :D
2010. ápr. 25. 09:08
 35/36 anonim ***** válasza:
Sikerült őket rávenned, hogy több időd töltsenek veled? :)
2010. jún. 10. 15:35
 36/36 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy sokan csak azt látjátok hogy mennyi pénzük van és mégis sir.

Mindenkinek a pénz számit a legjobban???? Az hogy egy gyerek irja, (bár gondolom többen azok vagytok még) az nem számit. A pénzzel, főleg a sok pénzzel ti is csak egy ideig lennétek boldogok, addig amig mindent megkapnátok amire szükségetek lenne. De közben megmaradna ugyanaz a kapcsolat a szüleitekkel amilyen most. Tehát megkapnátok mind a kettőt.

Nah neki csak az egyik van meg. Ezt kéne nézni és nem a pénzét.

Egyébként én a helyedbe az összes ajándékot csomagolásostól felraknám a szobájukba egy polcra ahol jól látják. Mindig és mindegyiket. El fognak gondolkodni. Talán.

2010. jún. 13. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!