Mit tegyek hogy ez a helyzet megváltozzon?
ezek a nehezen összekapart alkalmak nem lennének olyan jók, erőltetettek lennének... hm. valóban, anyagias a világ, én azon vagyok hogy ezt megváltoztassam
egy zenész
Miért rinyálsz ?
Nem éhezel , nincs olyan gondod h a szüleid miből fizetnek be ezt azt .
Nem az utcán élsz szinte mert olyanok a szüleid .
Nézz magadba és rájössz h neked kurvä jó helyzeted van .
Még egy évet kíbirsz valahogy utána pedig örülni fogsz neki hogy nem lógnak rajtad, én már örülnék neki, persze tudom hogy szeret. De biztos vagyok benne hogy ők is szertnek.
Mi is budán lakunk:)
15/l
tudod rohadt nehéz úgy kiolvasni a szövegedet hogy egy nagy mondatba írod le az egész mondandódat és azon belül még csak nem is használsz írásjeleket vesszőket és pontokat ha nem választod el egymástól a mondatokat a fene se érti hogy melyik mondatoddal mit akarsz mondani és mellesleg egy csomóan marhára irigyelnek téged és örülhetsz hogy ilyen jól éltek inkább tanulj többet és foglald el magad valamivel.
Jó ég, hogy lehet így írni, most őszintén? Már vissza se bírom olvasni, miket hordtam itt össze az előbb. De hátha neked jobban megy, hiszen így írsz :)
hát, én hasonló cipőben járok
anyáék reggel 6kor elmennek és 7 fele jönnek haza... csak van egy kis különbség köztünk. Nem azért dolgoznak hogy hetente kapjak ipodot, meg telefont, hanem azért hogy megéljünk. Szóval a helyedben nem sírnék...
Értékeld át az egész életed , ha fele ennyi bajom lenne sírva röhögnék (:
Én alig látom anyum , lassan nincs mit ennünk , és alkoholista , hidd el neked könnyű életed van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!