Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek hogy ez a helyzet...

Mit tegyek hogy ez a helyzet megváltozzon?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok most jöttem gimibe Budán lakunk és nagyon gazdagok vagyunk de a szüleim mindig későn éérnek haza persz sokszor elhívom a barátnőim szoktunk néőha egymásnál aludni meg bulizni de a szüleim elmennek munkába 8-kor amikor én suliba én hazajövök 2-körül megtanulok tv-zek netezek van hogy elmegyünk vásárolgatni a barátnőimmel a szüleim hazajönnek 7-kor váltunk 2szót aztán vacsizunk utána meg felmennek ha szólok hogy legyenek többet velem azt mondják azért dolgoznak hogy ilyen jól élhessek másnap meg hoznak valami ajándékot ipod-ot vagy egy másik mobilt hétvégente meg parikra mennek segítdetek ti mit tennétek a helyemben.
2009. nov. 24. 12:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
97%
Ebből az a tanulság, hogy pénzzel nem lehet szeretetet adni! Hiába gazdag valaki, ha nem boldog!
2009. nov. 25. 06:53
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén sajnállak! Ugyanakkor örülök, hogy több eszed van, és nagyobb lelked, mint a szüleidnek. Beszélhetsz velük, de szerintem ehhez komoly tragédia kéne, hogy felfogják... azt meg nem kívánom!

Ők már Pénzisten hívei. Te annyit tehetsz, hogy őrzöd ezt az igényedet a szeretet iránt és megjegyzed egy életre, hogy Te másképp fogod csinálni.

2009. nov. 25. 19:10
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is így nöttem fel,én kerestem egy hobbit(tenisz),amit anyáék szívesen finanszíroztak,utána-mellette,elkezdtem lovagolni is,ahol két igaz barátnőre leltem,velük lógtam sokat,utána fősulin már örültem,hogy szabad vagyok,mint a madár,de ha lesz családod ne felejtsd el,hogy most mit érzel.
2009. nov. 27. 13:07
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek egyéb kelmenők, akikkel szorosabbra vehetnéd, úgy értem nagymamák, nagynénik, nagybácsik, ilyesmire gondolok. Talán velük el tudsz tölteni több időt. Vagy testvérek, unokatestvérek?

Sajnállak, mert ez nehéz, de így, hogy felismerted, és meg tudtad fogalmazni, már fél siker, mert így valószínű, hogy bár kissé szomorkás a fiatalkorod, azért belebetegedni nem fogsz! (Lelkileg úgy értem)

Kitartás, mert sajnos az kevéssé valószínű, hogy megváltoznak...

2009. nov. 27. 13:53
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
bocs, felmenők, én is siettem...
2009. nov. 27. 13:54
 16/36 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem te nem tudod megbecsülni h minden héten megvesznek vmi drága ajándékkal. NÉs sztem örülj amíg vannak. Az apám tavaly halt meg és a legjobb barátom anyja.Nem élnek ők se jól meg én se. Sztem becsüld meg őket és azt is amitek van. Én Ipodról max álmodozhatok....
2009. nov. 27. 17:04
 17/36 anonim ***** válasza:
46%

Wollen wir tauschen?

Ich??Jaaa!!!:S:P:D

Akarsz cserélni?

Én???Igen!:S:P:D

nem..nem akarok cserélni..mert nekem meg van a törődés..igaz h. nálunk EZ MÁR TÚLZOTT TÖRŐDÉS:P dehát ez van:D én örülök neki h. ilyen szüleim vannak.Örülj h. van miből élni,hogy van miből kapod a ruhákat,h kapsz enni,hogy kapsz inni,hogy kapsz cipőket..mert valaki nem kapja meg..igaz,hogy náluk meg a törődés,az összetartás van meg..mondjuk ezeket a gazdag családokban létre kéne hozni:összetartás,szeretet,egymás iránti tisztelet.Ezenekivül nemtom h. mit tehetnél,de ha ebből is tanultál,akkor nincsmit:D:P

2009. nov. 27. 22:04
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Én azt ajánlom, mindenképpen beszélj a szüleiddel, mert nagyon el fogtok távolodni egymástól. Elég baj, hogy a szüleid nem vesznek tudomást a gondodról.Nagyszülőktől sem tudsz segítséget kérni?

Egy anyuka.

2009. nov. 28. 15:01
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez van. Ilyen anyagias világban élünk, hogy a szülők többre becsülik a pénzt mint hogy a gyerekkel törődnének.

Beszélj velük, vagy ird meg nekik levélben azt talán elolvassák ha már meghallgatni nincs idejük.

Én nem tudom elképzelni hogy egy héten legalább 1-2 alkalommal ne legyen rád több idejük, vagy ne tudjanak szakitani rá időt.

2009. nov. 28. 23:09
 20/36 anonim ***** válasza:
35%

Drasztikus megoldás!!!!

ijessz rájuk.

Mond h halálos beteg vagy .Durva de talán felébrednek

(amuyg már vszinű nem fognak megváltozni ,sorry)

2009. nov. 28. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!