Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni hogy megváltozzon a helyzet?
hát át tudom éreni a helyzetedet az én volt csajom is ezt csinálja ő szerelmes lett állítólag egy uj kanba én meg még nem tudtam rajta túllépni...mi a megoldás esetedben a felejtés és a szerelmet olyan valakiben keresni aki viszonozza is...mert a világon nincs roszabb dolog a viszonzatlan szerelemnél
24/f
Nem tudom, miből gondolod, hogy Ti jobban összeillenétek. (azon kívül, hogy ezt szeretnéd hinni) Nyilvánvalóan jól megvannak, és a fiú nem látja, hogy veled sokkal jobb lenne a kapcsolatod. Természetes, hogy nem szimpatikus a lány, hiszen a fiúval van.
Valószínűleg a legjobb volna lemondani róla, és nem belerondítani egy jól működő kapcsolatba. (úgyis ritka az ilyen) Ne gondolj rá, és keress valaki mást. Így biztosan elmúik ez a rossz érzés.
Lehet, elsőre hülye kérdésnek fog tűnni, de mégis kíváncsi lennék a válaszodra, plusz neked is sokat segíthet: tulajdonképpen _miért_ vagy oda azért a fiúért? Jól néz ki? Jó a humora? Kedves? Jó fej? Vagy hasonló dolgok érdeklik, mint téged, hasonlóan gondolkodik, mint te?
Tudom, nehéz, ha nem szinte lehetetlen, de mégis próbálj tényszerűen válaszolni, egy pillanatra félretéve a rózsaszín szemüveget. Mi(k) az(ok a dolgok), ami(k) _TÉNYLEG_ megfog(nak) benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!