Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni hogy megváltoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni hogy megváltozzon a helyzet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akiért odavagyok de most van bnője és nagyon szerelmes de az a lány nem illik hozzá, és én sokkal jobban illenék. Féltem mikor azzal a lánnyal van és amikor látom őket olyan mint ha az én tulajdonomat elakarná venni az a lány. Mit tudok tenni hogy ne érezzem így és az enyém legyen? A csaj nagyon unszimpatikus.Mindig smárolnak meg ölelgetik egymást meg msnen is kint van mennyire szeretik egymást de ez nem lehet igaz:(
2009. márc. 18. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:

hát át tudom éreni a helyzetedet az én volt csajom is ezt csinálja ő szerelmes lett állítólag egy uj kanba én meg még nem tudtam rajta túllépni...mi a megoldás esetedben a felejtés és a szerelmet olyan valakiben keresni aki viszonozza is...mert a világon nincs roszabb dolog a viszonzatlan szerelemnél

24/f

2009. márc. 18. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miből gondolod, hogy Ti jobban összeillenétek. (azon kívül, hogy ezt szeretnéd hinni) Nyilvánvalóan jól megvannak, és a fiú nem látja, hogy veled sokkal jobb lenne a kapcsolatod. Természetes, hogy nem szimpatikus a lány, hiszen a fiúval van.

Valószínűleg a legjobb volna lemondani róla, és nem belerondítani egy jól működő kapcsolatba. (úgyis ritka az ilyen) Ne gondolj rá, és keress valaki mást. Így biztosan elmúik ez a rossz érzés.

2009. márc. 18. 23:14
 3/6 A kérdező kommentje:
hétvégén mindig nála alszik a lány:(((( olyan rosszak a hétvégéim hogy vajon mit csinálhatnak és hogy nem velem van hanem vele:(
2009. márc. 18. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, elsőre hülye kérdésnek fog tűnni, de mégis kíváncsi lennék a válaszodra, plusz neked is sokat segíthet: tulajdonképpen _miért_ vagy oda azért a fiúért? Jól néz ki? Jó a humora? Kedves? Jó fej? Vagy hasonló dolgok érdeklik, mint téged, hasonlóan gondolkodik, mint te?

Tudom, nehéz, ha nem szinte lehetetlen, de mégis próbálj tényszerűen válaszolni, egy pillanatra félretéve a rózsaszín szemüveget. Mi(k) az(ok a dolgok), ami(k) _TÉNYLEG_ megfog(nak) benne?

2009. márc. 18. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de mitől félted? Nem akarlak megbántani, de attól, hogy neked tetszik, még a barátnőjéhez tsrtozik? Gyakorlatilag nem sok közöd van hozzá, hiszen nem veled van. Másrészt, ha már így kisajátítod, mi lenne, ha járnátok? Ő azt csinál amit akar. Miből gondolod, hogy a lány nem illik hozzá? Őt választotta, őt szereti. Ha nem igaz, az az ő baja, de miért ne lehetne igaz? Tudom rossz érzés a viszonzatlan dolog, de elég éretlenül gondolkozol a kérdésed alapján...
2009. márc. 19. 00:27
 6/6 A kérdező kommentje:
minden megfog a fiúban:(ahogy jár..szeretem a laza pasikat..az arca olyan édi puszilni való:( az alakja..kedves is valamikor..:(
2009. márc. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!