Sok embernek még vénember korában sincs felelősségérzete, nem hogy tiniként. Én szigorítanám mind az elméletet, mind a gyakorlatot. Szörnyű, hogy milyen sokan halnak meg közúti balesetben!
2010. júl. 11. 20:55
42/52 anonim válasza:
Én 35 évvel ezelőtt korengedménnyel kaptam jogsit, akkor ehhez PÁV kellett. A jelentkezők háromnegyede elcsúszott a PÁV-on, nem vezethettek korengedménnyel. Nekem sikerült, azt mondják, jól vezetek (szerencsére ezalatt még koccanásom sem volt. Ennek ellenére én minden vezetni akarót köteleznék a PÁV letételére, nem lenne ennyi felelőtlen száguldozó az utakon. A mai vezetők legalább fele most is elbukna rajta, ez biztos.
2010. júl. 11. 20:59
43/52 anonim válasza:
"Tuttommal a kamion csak 90-nel tud menni kivéva ha kiszedet a letiltót nem pedig 200-zal.akkor mi itt a baj"
Majd ha benő a fejed lágya, rájössz mi a baj.
2010. júl. 12. 09:43
44/52 anonim válasza:
nagyapám 88 éves vezet még most is tökéletesen,mondjuk neki munkájábol kifolyolag van sokmindenre engedélye,és inkább hozzá ülök be mint csitri 0 éves mellé aki alá apucia lá teszi a pacit:sBarátnőmnek apja szószerint jogsit vett szülinapjára annó,kislány meg kapásból szarrá törte az autót meg magát meg a másik kocsi utasait.Ez a baj h feneketek alá van tolva a verda,kifizetitek a zsét szebből csak épp éretlenek vagytok belül.A vezetés nem buli,szórakaténusz hanem kökemény felelösség,magagdért utasaidért,a többiúton lévőért.Bármi történhet,hiába vagy te jó ha a szembe jövő egy hülye vagány....
2010. júl. 12. 17:03
45/52 anonim válasza:
Azért mert egy gyerek ne vezessen közuúton,mert nem érett hozzá szellemileg,ne keverjük össze gépkezelést a vezetéssel mert nem ugyanaz.Amúgy sok "felnőtt vezető is a búcsúban lőtte a jogosítványát sajnos.Múltkor is valaki balra idexelt és jobbra kanyarodott.Meg sokan nem ismerik a jobbkéz szabályt ,multkor egy f**i asszonytól kérdezi: asszony melyik a jobb oldal,na az ilyennek nem hogy 18 de még 100 évesen se adnék jogosítványt.
2010. júl. 12. 17:42
46/52 anonim válasza:
Én nem értek egyet a többséggel. Én igenis engedélyezném a jogosítványt, csak sajnos nincs olyan gép ami felmérné a felelősségteljes vezetést. Én már 7 éves korom óta tudok vezetni és 10 éves korom óta szenvedek hogy mért nem lehet jogsim, amikor hibátlanul tudok vezetni és felelősségteljesebb is vagyok az átlagnál, sőt... Szerintetek az mivel felelősségteljesebb aki ittasan ül be a volán mögé? vagy amikor a drága jó politikusunk ült be ittasan. az mivel felelősségteljesebb? én soha nem ülnék be itassan vezetni. inkább a busz akkor. és én ezt mondom 15 évesen, a drága jó politikusunk meg x évesen nem tudja ezt felmérni, és ráadásul egy országnak kéne példát mutatni. Szóval ne szidjátok a 18 éven aluliakat, mert bármelyik nagyszájút alláznám vezetésben, és nem gyorsaságra gondolom, hanem figyelőképességre és reakcióra gondolván. Szóval a nagyszájúaknak üzenem hogy NE SZÁLLJATOK EL MAGATOKKAL!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 13. 00:08
47/52 anonim válasza:
Hétéves korod óta tudsz vezetn?Mese habbal szerintem,de ha igaz akkor aki volánhoz enged egy hétévest az se 100%-os.
2010. júl. 13. 00:47
48/52 anonim válasza:
Vezettél már 500 km-t a tanyátok körül a kihalt utcákban és azt hiszed te most akkor szörnyen felelősségteljes vagy és rettentően tudsz vezetni?
Egyrészt felelősségről papolsz, mikor a szüleid voltak olyan felelőtlenek (és idióták), hogy GYEREK létedre a volán mögé engedtek.
Másodszor beültetlek reggel 7:30-kor az Üllőin a volán mögé, és 5 perc múlva sírva könyörögnél azért, hogy csak kerülj ki a volán mögül...
Ne higyjük már azt, hogy azért, mert a töküres egyenes úton tudtál úgy menni, hogy nem se az út szélén a kapát, sem a 1,5 óránként egyszer szembejövő traktort nem trafáltad telibe.. A vezetés egy csöppet más tészta a valóságban, mint Nintendón.
2010. júl. 13. 01:24
49/52 anonim válasza:
IGEN 7 éves korom óta vezetek. 1 éves korom óta versenypálya mellett nőttem fel, apám roncsderbizett,rallycrossozott, ezért nem volt soha nekem idegen a vezetés. 6 évesen kezdtem gokartozni, 7 évesen már egyedül vezettem autót, és még ott körül el is indultam első autóversenyemen. Szóval attól mert ti retardáltak vagytok, és még 20-30 évesen sem tudtok normálisan vezetni, attól nem mindenki olyan bamba lóf@sz mint ti. Oké, mivel közúton nem vezettem még, csak kismotort (mert arra van jogsim, nehogy ebbe is belekössetek) ezért kocsiból nem lenne akkora rutinom közúton, de azért szokom a légkört városban és városon kívül is motorral, szóval lehet már jobban vezetek mint ti. Ja és mégegyszer megjegyezném, hogy attól hogy ti retardáltak vagytok, nem kell mást is annak nézni
2010. júl. 14. 00:18
50/52 anonim válasza:
Előző vagyok. és most feltűnt, hogy azt kifogásoljátok hogy 7 éves korom óta vezetek, de azt nem kommentááltátok, hogy az ittasak mennyire felelősségteljesek. talán azért mert érettebben gondolkodok mint ti, és ezt belátjátok magatokban, de kimondani em meritek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!