Miért nem lehet jogosítványt szerezni fiatalabban mint 18 év vagy 17?
Én két hónap híján 18 éves vagyok. Most teszem a jogsit. Nem olyan egyszerű az. És nem csak egyszerű gépkezelés! Gondolkodni, nagyon nagyon odafigyelni, nem csak irányítani, mert az egy gép! Felelősség!
Ennyi erővel mindent lehet csinálni 18 év alatt, mert hát meg lehet azt tanulni... nem véletlen az a korhatár. Minél fiatalabb, annál jobb, sokan ezt mondják. De bizony azért érettség is kell hozzá, ezért ez nem minden esetben igaz! Az, aki száguldozik, és azért kell neki csak a jogsi, hogy keménykedjen, valóban ne csinálja meg, majd csak ha benő a feje lágya! (Hozzáteszem, az ilyenek a KRESZ vizsgán is buknak nem egyszer, akikkel egy csoportba jártam, hónapok óta koptatták a padot, mert leszarom, menő vagyok... ész az van) Úgyhogy várd csak ki a sorod. Nem kell már sokat várnod, és majd akkor meglátod, hogy ez miért is van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!