Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kinek volt ma suli? :D

Kinek volt ma suli? :D

Figyelt kérdés
Milyen óráitok voltak? Én szét untam magam:D
2013. dec. 7. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem..7 órám lett volna de a 7. órák elmaradtak szóval csak 6 volt és első tesi:'DD mondjuk nem tesiztem..:D és rövidített,fél órás órák voltak,nem haltam bele hogy be kellett menni:) 15/L
2013. dec. 7. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt.
2013. dec. 7. 22:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Volt.

De hát hála az égnek pénteket tartottak, és csak akkor van 7 órám. Így túlélhető volt, főleg hogy egyik része dupla angol, ahol meghallgattuk a tanárunk kedvenc karácsonyi dalát, és aztán beszélgettünk. (mondjuk angolul, de ez a legkevesebb) Kémián meg törin is továbbmentünk az anyaggal, de én képtelen voltam jegyzetelni, majd megnézem a könyvben... Matekon gyakoroltunk, az még okés volt. A hittan elmaradt, rajzon pedig festegettünk.

Összességében a tanulós órákon képtelen voltam koncentrálni :D

2013. dec. 7. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is sajnos, pedig azt ígérték nem lesz, mert már előre bedolgoztuk egy szombati sulis eseményen... Végülis 21-én nem kell menni.

A harmadik órával kezdtünk első helyett így előre tolódott minden, volt föci, kémia, irodalom, matek (elmaradt) meg angol. 34 heéyett 19-en voltunk, szóval mondanom sem kell, mennyi értelme volt...

2013. dec. 7. 22:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekünk se volt.:D Majd 21-én lesz de akkor meg nem megyek be.
2013. dec. 8. 09:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk se volt hál' istennek, és 21.-én sem lesz.
2013. dec. 8. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt. Majd 21-én, de akkor meg kézműveskedünk, vagy miafene. :)
2013. dec. 9. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!