Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 9. esek! Milyen az új suli? (:

9. esek! Milyen az új suli? (:

Figyelt kérdés

Igaz,még csak a 3.napon vagyunk túl de nektek milyen a suli? Tanárok? Osztálytársaitok? Mennyire ismeritek ott már az embereket? (osztályon belül is kívül is)

:)

2013. szept. 4. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
jó. minden jó. az osztályt eléggé,volt gólyatábor is. osztályon kívül csak az évfolyamról aki volt gólyatáborban.
2013. szept. 4. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyelőre nagyon tetszik. A tanárok jók, egyedül a tesitanárnő nagy-nagyon szigorú, pechemre én pont tesiből teljesítek siralmasan. Osztálytársakkal jóban vagyunk, bár már most megindult a klikkesedés, pedig az osztályfőnök szólt, hogy ezt nem tűri. Osztályon belül már elég sok mindenkivel beszéltem, sokakat ismerek régebbről is. Osztályon kívül annyira nem, csak futólag pár embert.

14/L

2013. szept. 5. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Fú, nekem tetszik :) Elég erős suliba mentem matek tagozatra, heti 5 matekom van, minden nap 7 órám.

Tanárok között a fizika/német/tesi/matek/dráma halál, a többiek okésak, az ofőt kifejezetten bírom. Osztálytársak aranyosak, jóval több fiú van, de szerencsére nincs klikkesedés :) 3 osztálytársnőmmel érkeztünk együtt, a többieket ott ismertem meg, bár egy lányról kiderült, hogy együtt jártunk szolfézsre anno :) Tesi halálos... Amúgy szeretem nagyon és van kávéautomata! :D Nálad?

2013. szept. 5. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Brutálisan jó. Csak kevés lány van. És az egyiket már beszptam. De ettől eltekintve minden okés. Az osztály jobb, mint az előző volt, a tanárok (eddig) nem szigorúak, és a tanulással se lesz gond.

Ami idegesít, az a heti 5 testnevelés, ugyanis a térdem rossz, de nem vagyok se dagadt, se pálcika, formában tartom magam itthoni, bevált edzéssel, ami bőven elég nekem. Megint szívni fogok, pedig a nyáron már megszoktam, hogy nem sántikálok reggel és este, és napközben se érzem úgy, hogy ott halok meg a fájdalomtól.

2013. szept. 5. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó az osztály,bár már most klikkesednek.:p

Minden tanár kedves,normális eddig,csak a fizika tanár brutális.(heti 4 óra van vele,mivel biológia-fizika tagozatra járok)

2013. szept. 10. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!