Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 9. -esek! Hogy tetszik az új...

9. -esek! Hogy tetszik az új suli?

Figyelt kérdés

Akik most mentek középiskolába, hogy tetszik az első két nap után az új suli? :) Osztálytársak, ofő, tanárok? Szerinted jól fogod érezni magad? :)

Én legjobb barátnőmmel együtt jöttem gimibe, így első két nap inkább vele voltam csak, de van még sok szimpi ember, remélem sokukkal össze tudok majd barátkozni.

Mondjuk vannak fura alakok is (egész nap hangos káromkodás, tanárnak máris beszóltak, nem éppen 14-15 éveshez illő ruha...), de talán összességében jó lesz az osztály. :) Mondjuk az fura hogy csak 4 fiú van és 30 lány, általánosban több volt a fiú :D

A mai nap különösen jó volt, mert csak 2 óránk volt megtartva. :D

15/L

2011. szept. 2. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Én még csak 8.-os vagyok, de már előre tudom, hogy pont olyan lesz, mint neked. :D Gondolom egészségügyi középiskolába jársz, hogy ennyire többségben vannak a lányok? :)

Én is pont a legjobb barátnőmmel fogok menni, ennek nagyon örülök, biztos jó lesz, anyukám is tanítani fog engem. :D

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

Az unokatesóm most lett 9.-es (mivel évekig együtt laktunk, ezért kb olyan nekem, mintha testvérem lenne), ő egészségügyibe ment, nem ment vele semmi legjobb barátnő, stb...De nagyon bírja az osztályát. Náluk is szintén a lányok vannak többségben, de náluk általánosban is úgy volt. Az osztályfőnöke a kémia tanárnőmnek (neki volt kémia tanárnője) a húga. :D

De ő most épp suliba van.

14/L

2011. szept. 2. 11:21
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Nem én nem egészségügyi suliba járok, hanem nyelvtagozatos gimibe. Csak a mi városunkban sok az olyan szakközépiskola, ahova többségében fiúk járnak (műszaki, gépész, infós, rendészeti), sok fiú ezt választja gimi helyett, mert jó sulik ezek is. Ezért a sima gimnáziumokban szinte minden osztályban több a lány, mint a fiú, nálunk meg ilyen durva az arány. :D

2011. szept. 2. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Ez viccesen fog hangzani,de megtaláltam az első szerelmemet:) Igazából csak vele beszélgetek,bár nem tudom ő mit gondol rólam :/

15/l

2011. szept. 2. 13:00
 4/11 A kérdező kommentje:

:) Ha sokat beszélgettek, biztos te is szimpi vagy neki! :) Ha nem így lenne, már biztos lerázott volna valahogy :D

Nálunk már van is egy pár az osztályban - persze nem most jöttek össze, már ismerték egymást korábbról, és most egy osztályba jöttek. :)

2011. szept. 2. 13:36
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
szörnyű :'( mindenki iszik, bagózik, szexel....én ezekre nem vagyok vevő, és emiatt rögtön kiközösítettek. A régi barátnőimtől többszáz kilóméterre lakom....életemben nem voltam ennyire magányos
2011. szept. 2. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nem akarom el venni a kedveteket de nem tuti hogy igy is marad hogy jo lesz az osztály meg ilyen jo lesz meg olyan jo lesz

félév év után mondjátok ezt...

2011. szept. 2. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó lesz nekem itt a gimiben :) az ofő nagyon jófej, az osztálytársak kedvesek, jóarcok, nekünk kb. fele-fele az arány a nemek között
2011. szept. 2. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
überkirályság. :D ennyi. :D
2011. szept. 3. 14:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én is most lettem 9.-es. az osztálytársak között van néhány furi ember, de úgy a többiek aranyosnak tűnnek. még nem barátkoztam össze senkivel sem, csak pár lánnyal váltottunk néhány szót.. amúgy nálunk 13 lány és 17 fiú van :D
2011. szept. 4. 15:26
 10/11 anonim válasza:
100%
ÉN az utóbbi két napban tök szarul éreztem magam suliban...jó fej mindenki meg minden....de annyira rossz....Meg háát nem nagyon van "legjobb barát" ....mondjuk ez változhat dee már mindenki rá talált a másikra....barátilag.... Nekem is van egy padtársam....de csak jóban vagyunk és nem nagyon barátkozunk egymással. Nem érzem jól magam ,de azt mondták a 10.-kesek h ők is így voltak elsőnek.
2011. szept. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!