Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 9. -esek! Hogy tetszik az új...

9. -esek! Hogy tetszik az új suli?

Figyelt kérdés

Akik most mentek középiskolába, hogy tetszik az első két nap után az új suli? :) Osztálytársak, ofő, tanárok? Szerinted jól fogod érezni magad? :)

Én legjobb barátnőmmel együtt jöttem gimibe, így első két nap inkább vele voltam csak, de van még sok szimpi ember, remélem sokukkal össze tudok majd barátkozni.

Mondjuk vannak fura alakok is (egész nap hangos káromkodás, tanárnak máris beszóltak, nem éppen 14-15 éveshez illő ruha...), de talán összességében jó lesz az osztály. :) Mondjuk az fura hogy csak 4 fiú van és 30 lány, általánosban több volt a fiú :D

A mai nap különösen jó volt, mert csak 2 óránk volt megtartva. :D

15/L

2011. szept. 2. 11:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én hatosztályos gimibe járok második éve, először tök jól éreztem magam, körülbelül fél év után rájöttem hogy mindenkinek megvannak az állandó barátai csak nekem nem azóta roszzul érzem magam (de csak az én hibámból).
2011. szept. 24. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!