Matek, kémia, tesi, angol, magyar meg média. Végülis egész nap baromkodtunk meg égettük az osztályt vagy filmeztünk :D
2013. dec. 7. 18:55
2/17 anonim válasza:
Nekem is.
Töri, tesi, Matek, Angol, infó, fizika, elektro.
Igazából nem csináltunk semmit, töriből csak új anyagot vettünk a szokásos felelés elmaradt mert a tanár másnapos volt, és nem igazán volt ehhez kedve. Tesin a fiúk fociztak a lányok meg röplabdáztak.
Matekon csak ültünk bent az órán és néztünk ki a fejünkből mert a tanárunknak megbeszélése volt mivel neki mellette van valamilyen vállalkozása is. Angolon csak beszélgettünk, infón meg neteztünk. Fizikán meg elektron mivel ugyna az a tanár ott gyors átvettük a két óra anyagát és amikor végeztünk hazamentünk.
2013. dec. 7. 19:01
3/17 anonim válasza:
Nekem neem!
Majd 21-én lessz,szombaton,de akkor nem tanulunk,hanem osztálykarácsony lessz.:))
2013. dec. 7. 19:09
4/17 anonim válasza:
Nekem, de nem tanultunk semmit csak matekon, a többin meg a kezemre rajzoltam. Amúgy biosz, matek, töri, földrajz, német, tesi.
2013. dec. 7. 19:21
5/17 anonim válasza:
Nekem se volt 21-e osztálykari detto... De holnap reggel 10-re kell menni rámolni a szalagavató után... Jó lesz, mert 4-kor megyek el afterról, szóval lesz pár óra csicsi, majd mehetek be suliba....
2013. dec. 7. 19:26
6/17 anonim válasza:
Nekem volt. Keddi órarend szerint mentünk be, NULLADIK ÓRÁRA.Érted, hatkor kelni szombaton és fél hétkor menni suliba. Á.:@ De ötödik óra után mehettünk haza, hála istennek.:D 21-én viszont nem megyek be, anya igazolja.
2013. dec. 7. 19:32
7/17 anonim válasza:
Nekem lett volna , de nem mentem be. tegnap voltam dokinál (beteg vagyok) és adott egy igazolást. Nekünk amúgy is csak 5 óránk lett volna megtartva. Jól jártam :D
2013. dec. 7. 19:39
8/17 anonim válasza:
Nekem nem volt hál'istennek. :D
És 21.-én sem lesz.. :)
2013. dec. 7. 20:16
9/17 anonim válasza:
Volt de nem mentem be. Tegnap későn értem haza és csak 4 kevéssé fontos óránk lett volna. A 3 napból az egyiket anyukám rászánta erre.
2013. dec. 7. 21:02
10/17 anonim válasza:
Nekünk is volt,de én beteg voltam egész héten,így nem mentem.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!