Miért nem lehet? Bővebben lent.
Ha a te logikád alapján nézzük,miért nem csinálhatja egy 10 éves,amit egy 14 éves?Csak 4 év van köztük.
Gondolom,te 14 vagy,nem 18,mert akkor éreznéd a különbséget.Mert sokat számít az a 4 év,a -legtöbb- gyerek gondolkodása érettebbé válik,több mindent tapasztal,tanul.
Persze vannak kivételek,de náluk sokszor az is mindegy,h 14,vagy 41.A nagy többség felnőtté válik ez alatt a 4 év alatt.
A "hülye politikusaink" megszavazhatták volna a 21 évet is,mint sok más országban...És hidd el,nem a te bosszantásodra van olyan törvény,h gyerek nem dolgozhat.Belegondoltál már,h ha szabad lenne,hány gyereket kényszerítenének dolgozni a szüleik tanulás helyett?Ebből látszik,h tényleg gyerek vagy még,h nem látod globálisan,szélesebben a dolgokat.Nem minden fekete vagy fehér,ezért kell okosodni,érni,tanulni,élettapasztalatokat szerezni.
És igen,14 évesen én is úgy gondoltam,vagyok olyan érett,mint bármelyik nagykorú.Hát nem voltam.:)))
Sokan ugy gondolkodnak a Te korodban mint Te .
De hát ez van.
Az én lányom is már bőven ott hagyta volna a gimit és dolgozott volna de hát nem lehetett és most nagyon élvezi h nem kell suliba járni és a maga ura.És a gimi alatt ő is járt velem "dolgozni" és imádta .Amugy jo tanulo volt és tőlem továbbtanulhatott volna de azt mondta h azt majd talán később inkább megy világot látni .Én meg támogatom .
Majd 18 évesen rájössz, hogy milyen fölösleges hülyeségéeken húztad fel magad anno. Oké menj segíts apukádnak, ha neked ez tetszik, de ugyan nézd már meg akkor a kordbelieket, mennyire kisfiúk még, akik már nagynak képzelik magukat.
Élvezd ki inkább még a gyerekkorodat, később már visszasírod. Én is már szívesebben lennék olyan 9-10 éves, hogy miután megírtam fél óra alatt a házit, minden gond nélkül játszhassak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!