Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elsősorban tiniktől kérdezném:...

Elsősorban tiniktől kérdezném: a lányom távolodik tőlem, mit tehetek? 12 éves. Szerintem normális szülők vagyunk, támogatjuk, meghallgatjuk, megkapja amit szeretne, nem kell itthon csinálnia kb semmit, csak tanuljon.

Figyelt kérdés
Azt a néhány kérést is támadásnak veszi: vidd ki magad után a szemetet, rakd vissza a helyére, feküdj le időben.... Néha közlékeny, de többnyire nem. Ha átölelem, ellökdös magától. Folyton azt érezteti hogy "zavarom", ha valami nem sikerül azt szerinte miattam van. Flegma és sértő. Többször próbáltam szépen beszélni erről vele, nem érzem hogy sikerült. Olyan mintha élvezné ha idegesít :-D Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

tegnap 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ilyenek a kamaszok.
tegnap 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Ez kamaszkori sajátosság.
tegnap 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Kamasz. Én is ezt csináltam, felnőtt fejjel meg is bántam. Elmúlik.
tegnap 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
Ilyenek a kamaszok, ha szarul vannak nevelve. 12 évesen főleg, ha így viselkedik.
tegnap 22:53
 5/7 A kérdező kommentje:
nincs szarul nevelve, megfontolt, kiválóan tanul, érdeklődő, meghallgatjuk a véleményét, van szabadsága. Talán elkényeztettük ....
tegnap 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. 13 éves lányom van, kb fél éve alig látom mosolyogni vagy nevetni. Tanul egész nap, csak a barátnőivel szeret beszélgetni. Itthon bezárja a szobaajtaját és elvan a kis világában. Kitapasztaltam, hogyha nem megyek be hozzá, akkor ő kijön és mesél egy-kèt dolgot. Amíg nyaggattam és bemászkáltam hozzá, addig semmit sem mesélt. Sokat olvasgattam a témában, ilyen a kamaszkor. Kitartást. Van egy 10 éves lányom is, már készülök lelkileg.
tegnap 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz lesz rosszabb is :)
tegnap 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!