Mennyire állnak normálisan a kórházban a nőkhöz? Mennyire veszik komolyan a szívhang meghallgatást? Kérhetek külön szobát, fürdőszobát?
Terhes lettem, nem szeretném/tudom megtartani.
Holnap megyek az orvosomhoz.
A legjobb barátnőm azt javasolta, hogy inkább külföldön végeztessem a beavatkozást, amúgy sem ez lesz életem legszebb napja, ne tetézzem a magyar egészségüggyel. Ő mondta, hogy kötelezően meghallgattatják velem a szívhangot, el kell mennem máshová is, ahol kb. "engedélyezik" az abortusz, oda vissza kell menjek, hogy meggondoltam-e magam és utána jön az, hogy a kórházban egy idegen orvos végzi a beavatkozást, ki tudja, milyen nővéreket fogok ki... Kicsit megijesztett, főleg úgy, hogy eddig a fogtömés volt a legnagyobb orvosi beavatkozásom.
Tényleg annyival jobb az ellátás külföldön, hogy megéri kiutazni? Ha itthon mennék magánintézménybe, a szívhanghallgatás, családvédelmis beszélgetés ugyanúgy kötelező, vagy csak állami helyeken?
Nem mennék ezért magán intézménybe, se külföldre. Bunkó mindenütt van -külföldön élek- ahogy normális is.
A szivhang meghallgatas nem igaz, a törvény konkrétan úgy szól, be kell mutatnia az orvosnak, hogy élő terhessegrol van szó. A "itt látszik a szív pulzalas" is megfelelő, az átlag ennyit tesz.
"Kérhetek külön szobát, fürdőszobát?"
Maganintezmenyben simán, allamiban erre nincs kapacitás
"Én inkább fizetek, de akkor legyenek velem normálisak."
Megegyszer, fizetős magankorhazban is lehetnek veled bunkók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!