Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elsősorban tiniktől kérdezném:...

Elsősorban tiniktől kérdezném: a lányom távolodik tőlem, mit tehetek? 12 éves. Szerintem normális szülők vagyunk, támogatjuk, meghallgatjuk, megkapja amit szeretne, nem kell itthon csinálnia kb semmit, csak tanuljon.

Figyelt kérdés
Azt a néhány kérést is támadásnak veszi: vidd ki magad után a szemetet, rakd vissza a helyére, feküdj le időben.... Néha közlékeny, de többnyire nem. Ha átölelem, ellökdös magától. Folyton azt érezteti hogy "zavarom", ha valami nem sikerül azt szerinte miattam van. Flegma és sértő. Többször próbáltam szépen beszélni erről vele, nem érzem hogy sikerült. Olyan mintha élvezné ha idegesít :-D Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

nov. 22. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kamasz, tök normális. Hagyd békén őt.
nov. 24. 20:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez a kamaszság velejárója. Önállósodni akar, picit lázadozik, nem anyuci pici lánya már, hanem kezd kiforrani a személyisége. Picit érdemes hagyni, nem rajta csüngeni. Plusz azért a szépen kérés még mindig segít.
nov. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!