Normális mikor az orvos meghallgat le kell venni a melltartót?
"a régi orvosom sose kért ilyet"
Ebből már meg is van a válasz.
A melltartód lehet szoros. Légzésnél nem tudsz teljes tüdővel lélegezni. A szívedet is némileg takarja a melltartó.
Nem tudom, miért van olyan sok nőneműnek gondja, ha az orvos leveteti a melltartót. Nem a cicik skubizása az orvosok napi legfőbb mulatsága.
Igen, normális, én is le szoktam vetetni a pácienseimről, sokkal pontosabb eredményt ad, mikor a légzést vizsgáljuk.
Kellemetlen? Igen, de azt a 3 percet ki lehet bírni és pontos lesz a diagnózis nem lehet valakit kabátban vizsgálni.
Könyörgöm, az orvosnak egy munkadarab vagy, ne csináljatok már e köré ilyen hatalmas felháborodást!
Inkább meghalnátok, ha pl. balesetnél levennék rólatok a melltartót???
Leírta a #3 is egy lehetséges okát.
Akkor talán nőjj fel és próbáld meg elfogadni, hogy az élet nem csak habos-babos tündérmese ahol minden egyes másodpercnek a Te kényed-kedved szerint kell történnie.
A valódi, felnőtt életben vannak kellemetlen dolgok. Néha rosszak is. Néha meg egészen pokoliak is.
A régi orvosod ezek szerint nem volt elég alapos.
Hány éves is vagy pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!