Normális mikor az orvos meghallgat le kell venni a melltartót?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, elég bunkó volt és le is öltöztetett, mikor hallgatott, új helyre költöztünk, a régi orvosom sose kért ilyet.2022. szept. 30. 15:21
41/59 anonim válasza:
"ha a gyermek jelzi, hogy nem"
Pont azért, mert még gyerek, nem jelzi, csak feszeng. Azért tényleg lehetnének a dokik egy fokkal empatikusabbak.
42/59 anonim válasza:
Teljesen normális, nekem is mindig le kell venni, tény, hogy én se nagyon merek szólni, hogy nem akarom, de azt ki lehet bírni. Suliorvos évente meg is tapogatja a mellünket.
43/59 anonim válasza:
42: ez remélem vicc.
Melltapogatast max nőgyógyász szokott hogy megnezze nincs e benne daganat
44/59 anonim válasza:
42
Akkor állítsd le erről az iskolaorvost; egyáltalán nem szükséges levetni a melltartót, a tapogatás pedig már más határokat súrol...
45/59 anonim válasza:
4. N3 biztasd ilyen ostobaságokra! Ne terjeszd a fóbiádat mások felé!
46/59 anonim válasza:
45Az azért tény, hogy semmi, de semmi indokolja a mellek tapintásos vizsgálatát ebben a korban.
47/59 anonim válasza:
A légzés meghallgatása miatt semmiképp sem indokolt, de ha szakorvos vizsgál pl emlődaganat gyanúval, akkor az más helyzet, bár 17 éves korban nem feltétlenül kell, csak ha van valami gyanús csomó. Csak élvezkedni akart kicsit az orvos na piff, megteheti hisz orvos. Összekapcsolja a kellemeset a hasznossal. Ő se szívesen vetkőztet le 70-80 éves néniket, mert már nem nyújtanak olyan esztétikus látványt.😁😄
48/59 anonim válasza:
Ja persze... minden iskolaorvos pedofil... már csak ez hiányzik... 😂😂😂
49/59 anonim válasza:
Ha a szívedet hallgatja, 4 ponton kell hivatalosan hallgatózni és abból bizony 2 a melltartó által fedve van. Ha csak beteszi alá, hozzáérhet a melltartó és megnehezíti, hogy hallja mellette az esetleges szívzörejt. Én inkább örülnék az alaposságnak, elvégre nem baj, ha kiderül, hogy van-e gond a sziveddel. Az én orvosom nem volt hajlandó megvizsgalni a mellemet, amikor szoptattam és sebes lett, csak az ajtóból mondta, hogy kenegessem. Másnap eü.dolgozóként a kapcsolataimat kihasználva kellett bekönyörögnöm magam, hogy kezeljék a tályogomat végre...
50/59 anonim válasza:
45Akkor mást mondok: elmész az üzemorvosira, és ott a látásvizsgálat, vérnyomás, és hallgatózás után tapintásos emlővizsgálatot végezne az üzemorvos. Meglepődnél, nem? Egyszerűen nem az a feladata. Mindennek megvan a helye és ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!