Normális mikor az orvos meghallgat le kell venni a melltartót?
26 is! De van ami indokolja, például ha a melltartó takarja a hallgatózási pontokat, összenyomja a tüdőt és nem kap az orvos elég pontos képet a beteg állapotáról.
Le kell venni a melltartót és kész... Nem hallt még bele egy kamasz lány sem, legalábbis az én rendelőmben eddig nem.
31
Akkor megkéred, hogy húzza kicsit félre a pántot. Könyörgöm; nem egy fűzőről beszélünk, ami összenyom bármit is.
Szokj hozzá, hogy változik a világ. Nem vetkőztethetsz le csak úgy senkit, azért, mert egy 100 éves könyvből még így tanították.
Van olyan, olyankor velem mindig csak félre húzatták. Nyugat Európában ELTE-n egy ideig, ott ez mindenhol így megy, sőt engedélyt kérnek az orvosok, hogy hozzád érhessenek. Én nagyon örülök, hogy Magyarországon is kezdünk ebbe az irányba menni, hogy tiszteljük a másik ember határait. Régen (30 éve voltam gyerek) ez bőven nem volt így, de ez lenne az elvárt, ami fele kéne haladnunk.
Kérdező, nyugodtan tartsd magadon, jogod van a határaidhoz és hogy hiába egészségügy, tiszteletben tartsák a testedet!
33
Na, végre valaki... 26, 30, 32 voltam.
Köszönöm, hogy vannak akik belátják, hogy ez megalázó... Sajnálom, hogy nem voltam a doktor úr előtt határozott.
Illetve annak is, aki az ellenkezőjét próbálja indokolni.
38
Igen, biztosan van olyan is. Meg nem olyan is.
Nekem sose kellett. A pólót sem, kivéve ha garboban voltam, akkor a pólót le kellett. De mindig csak benyul a pólóm alá felülről. Pedig én is egy férfi doktorurhoz járok, aki nem is öreg és nem is néz ki rosszul.
Nem normális, legalábbis én nem tartom annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!