Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akiknek van kamaszodó kistestv...

Akiknek van kamaszodó kistestvérük, nálatok is így van?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, másnál hogy van ez én alig tudom visszatartani magam, mert agresszív típus vagyok és az öcsém is, csak ő kifelé mutatja én meg befelé és hatalmas verekedések vannak itthon, amikor én gyilkos elméket néznék ő meg wiizne, vagy amikor mindent kifiguráz, nyújtogatja a nyelvét elgondolkozom, hogy: basszus, én is ilyen voltam? Na meg megvan az a tulajdonsága, hogy tudja mit kell mondani ahhoz, hogy valaki haragudjon rám, pl szülőknél úgy, hogy azt mondja tőlem tanult káromkodni, egy kis ártatlan fejet vág hozzá és teljesen hihető :D Nagyon fel tud idegesíteni, meg erőszakos, gyakran megüt, persze duplán kapja vissza, de rettenetes egy testvérpár vagyunk és 10 év múlva meg gondolom nagyon jól ki fogunk jönni. Akiket ez érint, nálatok mi a helyzet?

öcsém 10 én 14 vagyok :D

2013. dec. 4. 13:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem, én is 9-10 évesen viseljedtem pont így, meg mi az már, hogy azért idegesít, mert kamaszodom? Mióta megszületett idegesít, most sem jobban, csak mivel ő kamaszodik, ezért jön engem hergelni, nagyon szeret most újabban verekedni is csak erősebb vagyok még nála, mármint nehezebb, ráülök arra a 36 kilós vézna testére, sír a szája, hogy hagyjuk abba, aztán megint letámad. Amúgy nekem is furcsa, hogy ilyen korán kamaszodnak az emberek, de mondom, a nemi éréssel kezdődik, én 11 évesen bőven kiskamasz voltam, menstruáltam, ilyesmi. Mondjuk lehet pont ez is bele játszik abba, hogy mennyire fel tud idegelni, mert nagyon ideges, feszült és dühös vagyok mensi előtt. Viszont az, hogy például

engem figuráz ki az teljesen azért van, hogy idegesítsen, és ha próbálkozom azzal, hogy meggyőzzem valamiről észérvekkel, akkor kifiguráz, annyira fel tud idegesíteni :"D Amúgy akivel most "vitázom" a kamaszodás téma miatt, attól elnézést kérnék a hangnememért, barátságosabbra szerettem volna írni a kommentet, de feszült vagyok.

Lány vagyok amúgy, de gondolom a mensi panaszokról már leesett mindenkinek.

2013. dec. 4. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Az öcsém elég idegesítő néha, szerencse, hogy nyugodt típus vagyok, és csak annyit mondok, oké, és megyek tovább. Egyébként szülők előtt sosem mártjuk be egymást, inkább megvédjük.

17/f ő 11

2013. dec. 5. 00:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát, lányoknál korábban kezdődnek ezek a dolgok, azt biztos, tudod.:) A 10 éves fiúk meg általában ilyenek, de én azt vettem észre, hogy amikor elkezdenek kamaszodni, és az inkább olyan 13-14 éves koruk körül történik, akkor inkább egy kicsit lenyugszanak, elvonulósabbak lesznek. Persze nem mindenkire vonatkozik ez, de én ezt vettem észre osztálytársakon, ismerősöknél meg rokon fiúknál is. Inkább prepubertás korba lépett egyébként, ha meg kéne nevezni. :)
2013. dec. 7. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!