Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akiknek van kamaszodó kistestv...

Akiknek van kamaszodó kistestvérük, nálatok is így van?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, másnál hogy van ez én alig tudom visszatartani magam, mert agresszív típus vagyok és az öcsém is, csak ő kifelé mutatja én meg befelé és hatalmas verekedések vannak itthon, amikor én gyilkos elméket néznék ő meg wiizne, vagy amikor mindent kifiguráz, nyújtogatja a nyelvét elgondolkozom, hogy: basszus, én is ilyen voltam? Na meg megvan az a tulajdonsága, hogy tudja mit kell mondani ahhoz, hogy valaki haragudjon rám, pl szülőknél úgy, hogy azt mondja tőlem tanult káromkodni, egy kis ártatlan fejet vág hozzá és teljesen hihető :D Nagyon fel tud idegesíteni, meg erőszakos, gyakran megüt, persze duplán kapja vissza, de rettenetes egy testvérpár vagyunk és 10 év múlva meg gondolom nagyon jól ki fogunk jönni. Akiket ez érint, nálatok mi a helyzet?

öcsém 10 én 14 vagyok :D

2013. dec. 4. 13:53
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nyugii. Nálunk sem jobb a helyzet, pedig én 18, öcsém meg 7... :/
2013. dec. 4. 14:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is 4 év a korkülönbség, de én lány vagyok és nem vagyok agresszív típus, szóval verekedni már nem szoktunk. Persze régebben mi is veszekedtünk a tévén és a számítógépen, a szülők pedig mindig neki adtak igazat. -.-" Szerintem majd túl lesztek ezen az időszakon, legyél türelmes;)
2013. dec. 4. 14:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hugom 11, én 14/L vagyok.

Mi számítógépen nem veszünk össze, de mondjuk ha én is a Gyilkos Elméket akarom nézni, akkor ö persze más. Elöször mindig ö üt, én meg vissza :D De amúgy csak ha zenéröl van szó, akkor kapunk össze igazát, hallgatná a mai divatsz.rokat, én megigényesebb zenére vágyom, ilyenkor marhanagy verekedés van. Annak ellenére, hogy lányok vagyunk. XD

Amúgy szeretjük egymást :)

2013. dec. 4. 14:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Mi néha összeállunk cinkostársakká, ha valamire nagyon szükségünk van :D
2013. dec. 4. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Itt te vagy a kamasz, az öcséd meg egy kisfiú. :D
2013. dec. 4. 15:27
 6/13 A kérdező kommentje:
A fiúk 10 évesen már kamaszodnak :D A nemi érés kezdetével elkezdődik a kamaszodás is. Persze nem kamasz, hanem kiskamasz.
2013. dec. 4. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Én 15/f vagyok, a húgom 12/l, és mi egymást ritkán szivatjuk... Én szoktam őt nyúzni, ha pl tévézik egész nap, hogy éljen vmi társadalmi életet, vagy ha bekockul. (Személyes tapasztalat, h ez nem jó dolog...) De általában a szülők előtt a másikat fényezni szoktuk... Jobban élünk így..:D
2013. dec. 4. 17:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 14L vagyok, a testvérem 21F. Régebb rengeteget verekedtünk , veszekedtünk , de persze evvel a 7 év külömbséggel ő elég hamar felhagyott ezzel és én is az ő idegesítésével. Volt amikor nem bírtam, teljesen kivoltam tőle annyira felidegesített meg minden. De főleg mióta egyetemista és nagyobb városban tanul ,mert mi egy kicsi városban lakunk , ahol nincs egyetem sokkal jobban becsülöm valahogy. Azóta nekem is megért az eszem. Nagyon bánom ,hogy olyan keveset látom, mert csak hétvégén van itthon és akkor is csak tanul. Most úgy vagyok vele ,hogy ő a legfontosabb nekem, azt érzem ,hogy érte bármit bármikor megtennék és magam is feláldoznám. Őt szeretem a legjobban és ő a legfontosabb nekem. Szerintem nálatok is így lesz egy pár év múlva. Ja, és mostmár egyáltalán nem veszekszünk, esetleg csak viccelődve...
2013. dec. 4. 17:57
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Te lány vagy vagy fiú?

Nekem nem esett le :DD

2013. dec. 4. 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hú kifogok kapni, nem a tesód kamaszodik hanem te. Ezért idegesít annyira amit csinál.

Öt év van köztem és az öcsém között, mikor veled egyidős voltam engem is iszonyúan irritált. Pedig utólag visszagondolva semmit nem csinált máshogy, csak éppenséggel engem már nem érdekelt az ami őt. (a te példád is nagyon jó, én olvasni akartam meg filmet nézni ő pedig játszani)

Ő most kezdett el kamaszodni (13 éves), én gyakorlatilag észre sem veszem, mert a nevelése nem az én felelősségem és már vagyok olyan érett, hogy ne idegesítsenek az alkalomadtán előtörő hülyeségei.

Szóval te kamaszodsz, higgy nekem.

2013. dec. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!