Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Naturisták-Nudisták! Nálatok...

Naturisták-Nudisták! Nálatok nem volt probléma kamaszodó gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Sok éve nudista strandra járunk Horvátországban. A fiú most 15 lesz, és úgy vettük észre rajta, hogy mintha kicsit "ciki" lenne neki, hogy eljöjjön velünk. Megbeszélni nem nagyon tudtuk a dolgokat, mivel kellemetlen neki a téma, szégyenli.

Másnál is van ilyen gond? Ki hogy oldotta meg?

(Nem arra a válaszra várok, hogy maradjon otthon, hanem értelmes hozzászólásokhoz, akár üzenetben is.)

2013. júl. 10. 19:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%

Nem biztos, hogy a nudista strand a gond. A 15 éveseknek alapból ciki a családjukkal mutatkozni.

Mégis jó lenne megbeszélni. Vagy legalább annyit megkérdezni, hogy sima strandra is kellemetlen lenne-e neki a családdal menni.

Ne sértődjetek meg a válaszán. Lehessen őszintének lenni anélkül, hogy valaki sértődötten elvonul.

2013. júl. 10. 20:01
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
Tindzsérnek nem jó ez. Én nem ilyen családban nőttem fel, de véletlenül betévedtünk egy szaunarészbe, Ausztriában, ott meg náluk ez szokás, és sehova nem mertem nézni a törcsit a szemem elé vettem, és ordítottam anyámra, hogyha nem tűnünk el innen én nem tudom mit csinálok. Tinédzsereket ez nagyon megzavarhat, nem jó a meztelenkedés. Unodító, ez felnőtteknek elfogadható. Őt ne vigyétek ilyen helyre.
2013. júl. 10. 20:08
 3/25 anonim ***** válasza:
95%

Nem ilyen családban élek,de mindenképpen beszéljétek meg vele.

Nem az,hogy kamaszoknak undorító a meztelenség, (ahogy az előző írta) hanem vannak emberek,kortól függetlenül akik vevők/nem vevők erre. Lehet,hogy a fiad is az utóbbi csoportba tartozik.

(amúgy egyszer ellátogatnék egy ilyen helyre, csak hogy megnézzem milyen is, bár semmiképpen nem a családommal tenném)

2013. júl. 10. 20:26
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

Neki nem a veletek való mutatkozás a ciki, hanem a nudista strand. Vagy legalábbis ez a valószínűbb.

Nézd, titeket ez nem zavar, de őt igen. Én sem lennék kíváncsi másokra, a szüleim meztelen testére meg végképp nem.

A megoldás az az, hogy nem erőltetitek rá.

2013. júl. 10. 20:30
 5/25 anonim ***** válasza:
88%

Családdal engem is zavarna a nudista strand. De amúgy egyszer kipróbálnám szívesen, barátnővel, vagy a párommal.:D

16L

2013. júl. 10. 21:44
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

15 évesen nekem is ciki volt a családdal strandra menni, emlékszem szép kis fesztivált csináltam egyik alkalommal.

Pedig sima strand volt, egyszerűen csak én voltam lüke kiskamasz...

Azt kellene tisztázni, hogy veletek nem óhajt menni mert a szülő az ciki, vagy egy sima strandra elmenne és a nudista stranddal van a baja.

2013. júl. 10. 23:58
 7/25 anonim ***** válasza:
97%
nem azért de 15 évesen elég kínos meztelenül mutatkozni idegenek között ráadásul úgy hogy az idegenek is meztelenek..
2013. júl. 11. 12:41
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sikerült dűlőre jutnunk és megbeszélni a dolgokat!
2013. júl. 13. 23:16
 9/25 anonim ***** válasza:
87%
Na és mire jutottatok, ha szabad megkérdeznem? :)
2013. júl. 15. 21:41
 10/25 anonim válasza:
65%
Ne erőltesd, ha nem akar levetkőzni. Csak rosszabb lesz neki.
2013. júl. 20. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!