Naturisták-Nudisták! Nálatok nem volt probléma kamaszodó gyerekekkel?
Sok éve nudista strandra járunk Horvátországban. A fiú most 15 lesz, és úgy vettük észre rajta, hogy mintha kicsit "ciki" lenne neki, hogy eljöjjön velünk. Megbeszélni nem nagyon tudtuk a dolgokat, mivel kellemetlen neki a téma, szégyenli.
Másnál is van ilyen gond? Ki hogy oldotta meg?
(Nem arra a válaszra várok, hogy maradjon otthon, hanem értelmes hozzászólásokhoz, akár üzenetben is.)

Mi gyerekkoromtól mindig nudira jártunk. 14 évesen Horvátországban már fürdőruhában voltam, következő évben egybeesett a nyaralás egy táborral, ezzel az ürüggyel otthon maradtam, azóta nem járok oda.
Neki ciki lehet másokat is nézegetni, nem nagyon tudja takargatni magát. :) Szerintem beszéljétek meg vele, lehet, hogy otthon maradna inkább, vagy máshova szívesen menne veletek.

hát gondolhatod hogy nem jó neki a nudista strand. minden nőből lát mindent, és őt is teljesen látják.
szóval lehet hatással lenne rá egy két jó nő és bizony neki elég feltűnő lenne. Meg gondolom a kinek mekkora szerszám is érdekli és benne van hogy most akkor ő hogy is áll a dolgokkal. Szóval szerintem ez nem neki való hely.
én mondjuk felnőttként sem mennék ilyen helyre, nem vagyok kiváncsi más nemiszervére és más se legyen kiváncsi az enyémre. Nem értem a nudizásban mi a jó :) de mindegy is, a lényeg, hogy figyeljétek a fiatok óhaját sóhaját, mert neki ez valamiért kellemetlen. Abszolút megértem őt.

ha ebben nevelkedett akkor nem ciki a meztelenség
az már hamarább hogy a szülőkkel kell menni
de ülj le vele és kérdezd meg őt
nem igaz, hogy nem lehet vele megbeszélni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!