Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Naturisták-Nudisták! Nálatok...

Naturisták-Nudisták! Nálatok nem volt probléma kamaszodó gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Sok éve nudista strandra járunk Horvátországban. A fiú most 15 lesz, és úgy vettük észre rajta, hogy mintha kicsit "ciki" lenne neki, hogy eljöjjön velünk. Megbeszélni nem nagyon tudtuk a dolgokat, mivel kellemetlen neki a téma, szégyenli.

Másnál is van ilyen gond? Ki hogy oldotta meg?

(Nem arra a válaszra várok, hogy maradjon otthon, hanem értelmes hozzászólásokhoz, akár üzenetben is.)

2013. júl. 10. 19:40
1 2 3
 11/25 ivilicious ***** válasza:
72%
Ne erőltessétek már ezt a dolgot..
2014. máj. 6. 10:26
 12/25 anonim válasza:
78%
Lehet hogy szégyenlős. Vagy csak egyszerűen nem kíváncsi az anyja és apja meztelen testére. Szerintem nem kell eröltetni a dolgot, az lehet csak ront a dolgokon.
2014. aug. 25. 09:35
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Mi gyerekkoromtól mindig nudira jártunk. 14 évesen Horvátországban már fürdőruhában voltam, következő évben egybeesett a nyaralás egy táborral, ezzel az ürüggyel otthon maradtam, azóta nem járok oda.

Neki ciki lehet másokat is nézegetni, nem nagyon tudja takargatni magát. :) Szerintem beszéljétek meg vele, lehet, hogy otthon maradna inkább, vagy máshova szívesen menne veletek.

2014. aug. 25. 11:17
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
uristen! Persze, hogy baj neki a nudista strand! Most kezd kialalkulni!! Áh...
2014. aug. 25. 23:31
 15/25 anonim ***** válasza:
60%

hát gondolhatod hogy nem jó neki a nudista strand. minden nőből lát mindent, és őt is teljesen látják.

szóval lehet hatással lenne rá egy két jó nő és bizony neki elég feltűnő lenne. Meg gondolom a kinek mekkora szerszám is érdekli és benne van hogy most akkor ő hogy is áll a dolgokkal. Szóval szerintem ez nem neki való hely.

én mondjuk felnőttként sem mennék ilyen helyre, nem vagyok kiváncsi más nemiszervére és más se legyen kiváncsi az enyémre. Nem értem a nudizásban mi a jó :) de mindegy is, a lényeg, hogy figyeljétek a fiatok óhaját sóhaját, mert neki ez valamiért kellemetlen. Abszolút megértem őt.

2014. szept. 5. 14:28
 16/25 anonim ***** válasza:
71%
ja és mit szólt a fiú mit beszéltetek meg?
2014. szept. 5. 14:33
 17/25 anonim válasza:
57%
Nekem az a véleményem, hogy egy beteg hulladék az aki ilyen helyre viszi a gyerekét, ès a fiatok az egyetlen normális ember a családban.
2014. szept. 7. 01:17
 18/25 anonim ***** válasza:
54%

ha ebben nevelkedett akkor nem ciki a meztelenség

az már hamarább hogy a szülőkkel kell menni

de ülj le vele és kérdezd meg őt

nem igaz, hogy nem lehet vele megbeszélni

2014. okt. 18. 19:43
 19/25 anonim ***** válasza:
54%
Egyszerűen kérdezzétek meg a fiatokat hogyan szives megy-e vagy sem.
2015. jan. 10. 21:03
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
Azóta a 14-15 éves serdülő tiniből 16, lassan 17 lett, és nem tudjuk, akkor mit beszéltetek vele, viszont valamiért csak kiemelted ezt a kérdést, Kérdező! Megosztod velünk is a fejleményeket, és hogy azóta mi változott? Valamint hogy miért emelted ki kérdésedet most?
2015. márc. 30. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!