Fura a szomszédlány, más kamasz is ilyen?
24 éves vagyok, a szomszéd kislánya 14. Kicsi korában sokat vigyáztam rá, azóta is jóban vagyunk. Megvan a kis baráti köre, rám úgy tekint mintha a nővére lennék. Mostanában viszont olyanokat csinál, hogy azt tökre nem tudom megérteni. Ha elmesélek neki egy sztorit, rá pár percre ő szinte ugyanazt, mintha vele történt volna. Megkérte a barátomat, hogy vegyen neki cigit (nem vett), rákérdeztem, hogy minek kell az, tán dohányzik, erre mindent tagadott. Mikor kerti partiznak a haverjaival, az ő hangjától zeng a fél utca, de sokszor olyan mocskos a szája, hogy csak na. Volt, hogy másnap nekem kellett utánuk takarítanom, ugyanis átdobáltak egy csomó sörös dobozt, meg egy Jageres üveget. (jézusom, én 14 évesen egy kis csokilikőrt vagy pezsgőt ihattam) Ha időre kell hazamennie, van, hogy 1-2-3 órákat késik. Most azzal büszkélkedett, hogy reggeli busszal jöttek haza a szomszéd városból, egész este buliztak meg csavarogtak. Úgy kéredzkedett el, hogy a legjobb barátnőjénél alszik. (pfff) "Az összes nem szimpi lány ribanc" már nem is lep meg.
Nem találkoztam még ilyennel, én és a barátaim nem ilyen tinik voltunk. Amúgy a szülei végtelen kedves, normális emberek, eddig úgy nézett ki, hogy aranyos, felelősségteljes lányt neveltek belőle... Tudom, hogy nem sok közöm van hozzá, nem is akarok beleszólni. Az érdekelne, hogy csak ő viselkedik így, vagy sok mostani tinilány problémás? Féltsem majd nővérem lányait (6 és 9 évesek), vagy kirívó eset az övé?
Igen, ilyenek vagy még rosszabbak ...szégyen.
18 éves vagyok, szóval nem vagyok egy begyepesedett nagyi, de ami ezt a mostani 13-14 éves korosztályt illeti, borzalmas. Tisztelet persze, a kivételnek!
Örülők, hogy nekem még volt rendes gyerekkorom.
Teljesen "normális" a kiscsaj...nincs vele semmi baj. majd kinövi...néha lebukik, amit keményen az orra alá dörgölnek, de egyszer felnő.. és ugyanolyan becsületes, jólnevelt hölgy lesz, mint bárki más.
a vágy, hogy ő is olyannnak látszódjon, mint a "nagyok",
ilyen füllentéseket hoz elő..
nem akar ő hazudozni, de valahogy mégis a "legolcsóbban" kell álmait áttenni a valóságba...
ha így, hát így...
aki azt mondja, vele ez nem történt meg, az ...őőő...izé...hogyismondjam...szóval az gondolja át újra.(mert bizony füllent)
Nem neveltek félre..ennyit változott a világ...az egyháziról meg...tudnék mesélni...
ez a menő.. sajnos nálunk is becsúszik néha egy két "rendbontás"...
a baráti kör nagyon meghatározó...látom a többi szülőt is, amint a körmét rágja, mert nem érti mi folyik körülötte...
túlélés...behunyt szem, oszt valami csak lesz..
(ez nagy baromság, de jó tanácshoz több oldal kellene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!