Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinédszerek! Hogy néz ki egy...

Tinédszerek! Hogy néz ki egy napi kajátok?

Figyelt kérdés

Megy a zöld pacsi mindenkinek. Igen, egészségmániás vagyok kicsit, de nem oltogatok senkit, aki chipsen él egész nap.

Csak kíváncsi lennék egy napi étrendetekre.

Fontos! Ne csak a főétkezéseket írjátok, hanem ha csak bekaptok valamit, azt is.

Illetve írhattok arról, hogy mennyire tartjátok fontosnak az egészséges táplálkozást, mennyire figyeltek rá, szeretnétek-e fogyni/hízni.

Rajta! :)

2013. nov. 25. 17:15
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

reggeli: mindig más, de mindig van benne tej :)pl. kakaó, tejeskávé, gabonapehely stb.

tízórai: mindig péksüti vagy valami szendvics

ebéd: amit a suliban adnak (egészséges kajákat adnak)

uzsonna: szendvics, gyümölcs, ami van

vacsora: mikor mi, pl. múltkor lecsó volt de valamit kenyérrel szoktam enni:D

2013. nov. 27. 16:00
 42/49 anonim ***** válasza:
38-as vagyok. Este már csak a "könnyű" ételeket kívánom.
2013. nov. 27. 16:44
 43/49 anonim ***** válasza:

odáig olvastam hogy a tej nem emberi fogyasztásra való, innentől az egész thread nem érdekel

újabb vátesszel van dolgunk

2013. nov. 27. 19:52
 44/49 A kérdező kommentje:

Utolsó: bizonyítsd be, hogy miért jó a tej..

Nem oltogatni kell, hüledezni, hanem rendesen érvelni.

2013. nov. 27. 20:42
 45/49 anonim válasza:

reggeli: ált. egy cerbona müzliszelet

ebéd: valami nem túl zsíros de mégis laktató de néha csak salátát eszek

vacsora: kakaó, pirítós kenyér vaj nélkül

14/L

2013. nov. 28. 16:32
 46/49 anonim ***** válasza:

# 44

Én írtam, hogy iszok tejet, és számít egyébként, hogy milyen tej... Pasztörizált, vagy rendes...:) De nincs baj a tejjel, lehet inni, van benne olyan amit hasznosít a szervezeted. Van benne ami jó is... Nem akarok vitába szállni viszont senkivel. Én következő okok miatt iszom: Elnyomja az ízeket a számban, illetve este elég jó elalvós hangulatom lesz, meg szeretem is a tejet.:)

(Tény, hogy a bolti tejben, akad nem túl jó anyag is. De én nem olyat iszok, hanem ami bociból van, csak picit vizezve.:) )

2013. nov. 28. 18:25
 47/49 anonim ***** válasza:

reggeli:nem szoktam reggelizni mert nincs időm.

tízórai: tízóraira pedig tényleg nincs időm.

ebéd: ebédre általában betolok egy zsemlét valami felvágottal és egy almát.

vacsora: 18:00 előtt eszem valami zöldség félét, főzelék, párolt zöldség.

Ha napközben már olyan szinten rosszul vagyok hogy nem tudok figyelni a munkámra akkor eszek egy almát vagy egy müzliszeletet. Sok ásványvizet iszom napközben.

Még tanulok de hetente 4 napot gyakorlaton vagyok a sürgősségi osztályon a kórházban így nincs túl sok időm az étkezéssel foglalkozni.

19/L

2013. nov. 28. 20:56
 48/49 A kérdező kommentje:

A rendes tej sem a legjobb. Nyilván nem méreg, de megmarad élvezeti cikknek, aki szereti.

De azt bírom, hogy beír valamit egy zseni és nyom nélkül lelép.

2013. nov. 29. 15:15
 49/49 anonim ***** válasza:

Kicsit elkéstem de azért leírom :)

Reggel ha később indulok otthon eszem egy szendvicset (vaj+sonka,sajt+sonka,vaj+májkrém, mindig más) teával. Ha korán indulok el akkor szendvicset a suliban.

Ezután nagyon változó, vagy még egy szendvicset eszem a suliban, vagy veszek valamit a büfében, vagy eszem a menzán deez heti egyszer van csak. Amúgy kb. ennyit eszem egész estig, van hogy édességet is, de van hogy egész nap egy zacskó puffasztott rizsen vagyok, nagyon változó mennyire vagyok éhes. Aztán ha hazaérek délután akkor még eszem vagy valami uzsonnát (szendvicset, ilyesmit) és este főtt kaját, ami van, vagy ha kész a kaja akkor azt korábban és este még valami szendvicsfélét. De van hogy olyan későn érek haza hogy csak egyszer eszem, akkor ált. főttet. Elég rendszertelen, előfordul a gyorskaja is, édesség is.

Ja, és kávét iszom naponta, meg ásványvizet.

2013. nov. 30. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!