Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinédszerek! Hogy néz ki egy...

Tinédszerek! Hogy néz ki egy napi kajátok?

Figyelt kérdés

Megy a zöld pacsi mindenkinek. Igen, egészségmániás vagyok kicsit, de nem oltogatok senkit, aki chipsen él egész nap.

Csak kíváncsi lennék egy napi étrendetekre.

Fontos! Ne csak a főétkezéseket írjátok, hanem ha csak bekaptok valamit, azt is.

Illetve írhattok arról, hogy mennyire tartjátok fontosnak az egészséges táplálkozást, mennyire figyeltek rá, szeretnétek-e fogyni/hízni.

Rajta! :)

2013. nov. 25. 17:15
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

Reggelizni nem szoktam, ha igen, akkor ilyen DM-es bio zabos cuccot, nem tudom, mi a neve, de azt egy hónapban egyszer, mert mindig sietek reggelente.

A suliba viszek általába sonkás kiflit/zsömlét, délelőtt általában megiszok egy 3 az 1-ben kávét a büféből.

Ebédet a menzán eszek, szóval az változó. Ma pl. krumplifőzelék volt fasírttal, meg gombaleves.

Hazajövök olyan 3-4 fele, bekapok egy túrórudit, joghurtot, gyümölcsöt, stb. aztán hat körül vacsorázok valami olyasmit, hogy virsli, melegszendvics.

Persze néha egy-két kocka csoki vagy egy házi sütésű muffin be-be csúszik, de arra próbálok figyelni. Szeretnék fogyni, ezért inkább kisebb adagokat eszek mindenből (eddigi két visrli helyett egy, kenyeret hanyagolom, otthagyok a sulis kajából, a kisebb szelet kenyérből csinálom a melegszendvicset), bár nem vagyok nagy diétázásban.

16/L

2013. nov. 25. 18:26
 12/49 anonim ***** válasza:

Reggeli: Salátás kistálnyi Chocapic tejjel

Tízórai: Általában szalámis-sajtos ketchupos kifli vagy zsemle

Ebéd: Menza, házias ételek, közepes minőség

Délután általában eszek 1-2 almát, vagy egy kis csokit, vagy ha nagyon éhes vagyok akkor egy szál virslit.

6 után eszem az itthoni meleg ebédből 2 fogás, teli tányérral.

Este tévénézés közben eszem még általában 1-2 sor csokit.

16/f

Kérnék róla véleményt.

2013. nov. 25. 18:26
 13/49 anonim ***** válasza:

Reggel egy csoki, vagy banán, suliban egy májas szendvics, egy kávé és egy fél almát szoktam kapni. Suli után vagy veszek 20 deka túrós vagy sajtos fornettit vagy veszek valami péksütit, pl fánk, csokis csiga, itthon megeszek kb 8 kocka csokit (aminek négy kocka vagy egy sorban), vacsizunk általában hús valami salátával vagy polipos, garnélás, kagylós spagetti, szombatonként pizza, vacsi után meg max eszek pár avokádót.

Háát le kéne fogyni :D Kéne...

2013. nov. 25. 18:35
 14/49 A kérdező kommentje:

Reggeli: Salátás kistálnyi Chocapic tejjel

Tízórai: Általában szalámis-sajtos ketchupos kifli vagy zsemle

Ebéd: Menza, házias ételek, közepes minőség

Délután általában eszek 1-2 almát, vagy egy kis csokit, vagy ha nagyon éhes vagyok akkor egy szál virslit.

6 után eszem az itthoni meleg ebédből 2 fogás, teli tányérral.

Este tévénézés közben eszem még általában 1-2 sor csokit.

16/f

Aki kérte, hogy jellemezzem a napi kajáját:

A Chocapic tejjel szinte csak cukor. Reggelre mindenképpen lassú felszívódású szénhidrát kéne valamilyen lehetőleg gyors fehérjeforrással.

Szalámis-sajtos ketchupos kifli: Gyors szénhidrát+ sok zsír+ kevés fehérje

Menza általában egy szar :(

Alma-csoki nem mindegy melyik. A virsli is szemét sajnos.

Az otthoni fogás attól függ, mi.

Összeségében: túl kevés rost(zőcség), túl kevés fehérje.

2013. nov. 25. 18:36
 15/49 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, én is szeretnék véleményt :)
2013. nov. 25. 18:39
 16/49 anonim ***** válasza:

Ma ezeket ettem:

4 db fánk, 1 tányér paradicsomleves, tészta gombás mártással, gyümölcsjoghurt, és most készülök még enni valamit, lehet ugyanaz lesz, mint az ebéd. :)

2013. nov. 25. 18:39
 17/49 anonim ***** válasza:

Ja és nem kérek véleményt. :DDDD

Én meg vagyok elégedve vele.

2013. nov. 25. 18:41
 18/49 anonim ***** válasza:

# 6-os vagyok, az enyémre is mondhatnál valamit, szerinted milyen.:)

És a # 7-re reagálva annyit, hogy súlyzóim nekem is vannak, nem tabu, de edzőterembe nem megyek már el... Egyszerűen pénzbe kerül, ami már csökkenti a dolog népszerűségét, meg nem szeretek eljárkálni.:)

2013. nov. 25. 19:04
 19/49 A kérdező kommentje:

Reggelire még mindig valami masszívabb kéne. A csokit tedd délelőttre, a banán maradhat ha szeretnéd, csak ne egyedül. Legyen tartalmas a reggeli.

Májas szendvics nyilván nem a legjobb, de akkor legyen minimum teljes kiörlésű/rozskenyér.

Fornetti, kakaóscsiga: fehér liszt+ cukor

A vacsi nemhangzik rosszul(a pizza nyilván elég szar, de mindegy). Az avokádó kegyetlenül kalóriadús, nem este kéne.

2013. nov. 25. 19:04
 20/49 A kérdező kommentje:

6-os: Kb. minden jó, amit eszel.

Egyedül a tej az, ami egy haszontalan dolog, nem emberi szervezetnek való. Persze nem lesz semmi bajod, ha napi 1 pohár tejet megiszol, de ne azért igyad, mert milyen egészséges, stb.

Amúgy jól csinálod, alapelveket írtál le :)

2013. nov. 25. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!