Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinédszerek! Hogy néz ki egy...

Tinédszerek! Hogy néz ki egy napi kajátok?

Figyelt kérdés

Megy a zöld pacsi mindenkinek. Igen, egészségmániás vagyok kicsit, de nem oltogatok senkit, aki chipsen él egész nap.

Csak kíváncsi lennék egy napi étrendetekre.

Fontos! Ne csak a főétkezéseket írjátok, hanem ha csak bekaptok valamit, azt is.

Illetve írhattok arról, hogy mennyire tartjátok fontosnak az egészséges táplálkozást, mennyire figyeltek rá, szeretnétek-e fogyni/hízni.

Rajta! :)

2013. nov. 25. 17:15
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
reggelire csak egy tejes teát iszom, napközben megeszek egy vagy két szendvicset este pedig főtt ételt, ami itthon ebédről megmaradt.
2013. nov. 26. 13:46
 32/49 anonim ***** válasza:

Fuu, hát nekem mindig változó, de megpróbálom leírni. Ja, és most kezdenék változtatni az étrendemen, mert fogyni szeretnék. :)

Reggeli: Jó Reggelt! csokis keksz vagy Cerbona müzliszelet, mikor milyen vagy szendvics, ami általában vajas és sajtos szokott lenni.

Tízórai: Nem szoktam rendszeresen, ha érzem hogy lent van a vércukrom, akkor veszek a büfében egy csokit (pl. Snickers)

Ebéd: leves és főtt kaja, általában csirkehús rizzsel, vagy fasírt, tejbegríz, krumplis tészta, mikor mit főznek itthon.

Általában délután Túró Rudit eszek, vagy keresek valami csokit, vagy vajas kenyér, de van hogy semmit se.

Vacsora: Nem szoktam rendszeresen vacsizni, de néha eszek pizzát vagy salátát dressinggel, vagy eszek egy gyümölcsöt.

Hát nem a legegészségesebb étrend, szóval ezért is szeretnék fogyni. 13/L

2013. nov. 26. 15:19
 33/49 A kérdező kommentje:

68%: Nem veszem ugatásnak, mindenkinek meg lehet a véleménye.

Igazából a tk kenyér sem egy álom, vannak nála ezerszer jobb ch források, de azért lényegesen jobb a fehér kenyérnél.

2013. nov. 26. 17:30
 34/49 A kérdező kommentje:

Kameko-san: Mit mondjak? :D Nem akarom itt leszólni, hogy hűű, milyen szar, stb.

Nem az igazi :)

2013. nov. 26. 17:31
 35/49 A kérdező kommentje:

Egy kérdés: Mi ez a nagy vitamintabletta-ellenesség? :D

Mire alapozzátok a félelmetetek? Mi gond a vitaminnal?

2013. nov. 26. 17:32
 36/49 A kérdező kommentje:
Páran írták, hogy fogyni szeretnének. Tényleg szeretném elkerülni az okoskodást, de azt nem úgy kell megoldani, hogy napi 3x eszel, és ebből az egyik csak gyümölcsöt tartalmaz.
2013. nov. 26. 17:34
 37/49 anonim ***** válasza:

Ma kaja:

Reggeli: fornettis kakaóscsiga, pogi és anya zserbója + kávé (én reggelire csak édeset tudok enni)

Tízórai: banán plusz egész nap iszom, mint egy ló

Ebéd: leves, tejszínes gomba tésztával (menza)

5 fele még ettem egy tál levest otthon, és ennyi. Vacsizni nem szoktam.

2013. nov. 26. 20:23
 38/49 anonim ***** válasza:

Leírom a mait, de általában a séma ugyan az.

Reggeli: zabkása, almával, egy bögre teával, 1 csésze üres kávé

Tízórai: puffasztott rizs, gyümölccsel(alma, banán, nyáron barack, eper)

Ebéd: Zöldségleves, csirkemell salátával ( ebédre általában saláta a második), alma

Uzsonna: 1 táj gyümölcsös zabpehely mandula/rizs/kókusz/diótejjel, vagy puffasztott rizs avokádó krémmel

Vacsora: Saláta, gyümölcs

Chipset, csokit nem eszem egyáltalán, inkább valami magvakat ropogtatok, esetleg zöldséget/ gyümölcsöt eszek

Napi 2-3 liter vizet iszom.

Igazából írhatsz véleményt, de mivel glutén, laktóz és tejfehérje érzékeny vagyok így sok kaja kiesik.

2013. nov. 26. 22:15
 39/49 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez tök jó, mondjuk én este valami tartalmasabbat ennék, amúgy szinte tökéletes.
2013. nov. 27. 11:24
 40/49 anonim ***** válasza:

reggeli: apu kenyerének a csücske:D

vasútállomáson egy kávé

suliban attól függ van e pénzem, van hogy semmit nem eszek, van hogy valami péksüteményt+kávét

ebédelni vagy kebabot szoktam vagy itthon meleget

vacsorára vagy gyümölcsöt vagy krémtúrót szoktam enni.

Fogyni szeretnék.

15L

2013. nov. 27. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!