Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit tegyek ebben...

Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy lányosztálytársam , akiről nagyon sokáig azt hittem ,hogy az egyik legjobb barátnőm. Aztán úgy május fele kezdett leesni ,hogy csak kihasznál , és pórázon vezet mint egy pincsikutyát. Az igaz(!) barátnőimmel beszélgettünk még erről a nyár elején és azt mondták ,hogy igazam van , és hogy ők is látják hogy a csaj teljesen úgy kezel mint egy idiótát. Idén eldöntöttem ,hogy mindent vissza adok neki amit eddig megkaptam tőle. Nem fogok mindent lenyelni , vissza fogok szólni és kiállok magamért. Ezt azóta is tartom és sokkal jobban érzem magam. Jól el is lennék hiszen tudom hogy már nem sokáig fogom látni ,mert júniusban ballagok.

Itt a bökkenő. Hogy csapattársam is. És csak félig szabadulok ,meg tőle ami jobb , mint a semmi de nem akarom a közelemben tudni ( bár mondjuk egy utcában lakunk) de annyira el akarom kerülni amennyire lehet. Más egyesülethez nem akarok átigazolni emiatt. Szeretem ezt a helyet ahol most vagyok , de ez az egyén az egész életemet (na jó ez túlzás csak egy részét) teszi tönkre.

Beszéljek vele majd erről ,hogy tudom hogy nem szíveljük egymást de a sport kedvéért normálisak legyünk egymással?

Amúgy nyilvános nagy ordítozós veszekedések nem szoktak lenni. Nem szoktam veszekedni (nem az én műfajom)egyáltalán. De igenis megmondom a véleményem hogy így hol úgy?

Mit tegyek ilyen helyzetben??

Bocsi ,hogy hosszú lett!!

2013. nov. 21. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is volt ez,de megbukott a csaj.Aztán utána alig kerestük egymást,persze voltak jobb időszakaink.Szerintem legyél vele normális,amikor nagyon muszáj,amikor meg nem normális,akkor rendezd le teljesen nyugodtan.Mondd meg neki,hogy téged hagyjon békén!
2013. nov. 21. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább ne foglalkozz vele, ha meg hátráltat a sportban vagy miben akkor beszélgess el vele, hogy elég gyerekes viselkedés amit tanusít, hiszen a nagybetűs életben is lesznek majd olyan pillanatok, amikor nemkívánt személlyel kell együttműködni, és ott csak hátráltatni fogja magát és a környezetét is. Ja és ezt olyan szakszavakkal fogalmazd meg neki, hogy csak sejtse a jelentéseket, nekem ez mindig beválik, olyankor békén hagynak :)

14/L

2013. nov. 21. 22:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ma megint nyalizott mint állat. Gyere pacsizzunk , elkísért a mosdóba.... Kikészülök :))
2013. nov. 22. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ülj le vele beszélgetni, de ne arról, hogyan változtathatnátok a dolgon közösen... Semmi értelme nem lenne. Az ilyenek nem változnak.

Nem fészbukon, nem sms -ben, nem csapkodva, nem hisztizve, hanem korrekt emberként, higgadtan, szemtől szemben elmondod neki, hogy voltaképpen nem is vagytok ti igazán barátok.

2013. nov. 22. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:
A probléma az ,hogy ezt már korábban is próbáltam. De a válasz mindig az volt , ahogyan a végkifejlete is. Mindig megbeszéltük ,hogy normálisak leszünk egymással , de a vége mindig az lett ,hogy egy-két héttel utána folytatódott....
2013. nov. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!