Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elhanyagol a legjobb barátnőm!...

Elhanyagol a legjobb barátnőm! Ebben a helyzetben mi a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés

4 évig voltunk osztálytársak, az alatt az idő alatt legjobb barátnők voltunk. 1,5 éve már, hogy külön suliba járunk, és számomra még mindig ő a legjobb barátnőm, de ő mintha már egy teljesen külön életet élne, természetesen nincs azzal baj, ha más barátai is vannak, de úgy érzem, engem totál elhanyagol. Nemrég észrevettem, hogy az utóbbi időben szinte csak én keresem. Abbahagytam a hívogatásás, és most ott tartunk, hogy 3 hete nem keresett! Nem értem, mikor romlott meg ez az egész barátság, tudtommal semmi nem változott.

Mit tegyek?

16L

2013. febr. 20. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hanyagold továbbra is. keress más barátokat... ha gondolod később megmondhatod neki, hogy mennyire elhanyagolt.
2013. febr. 21. 00:11
 2/3 anonim válasza:
Szerintem is engedd el... ;) szintén keress új barátokat, és találkozz / barátkozz több emberrel... Nekem is ilyesmi volt. ,,Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!"
2013. febr. 21. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy érzel, a teljes igazságot. Kérd meg hogy ő is mondjon el mindent őszintén, és hogy ne azt mondja, amit hallani akarsz hanem ahogy ő érez. Mondd hogy te akarod ezt a barátságot és nem érted mitől szakadt meg a kapcsolat, de kérd meg hogy ha ő már nem akarja akkor mondja meg őszintén, mert nem akarsz olyanban hinni, ami az ő részéről nem létezik

15L

2013. febr. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!