Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 és 14 éves lányok, minek...

12 és 14 éves lányok, minek örülnétek?

Figyelt kérdés

Párom előző házasságából született lányaival "gondba" vagyunk hogy minek is örülnének karácsonyra.

12 és 14 évesek

Semmi ötletünk nincs.Persze a nagy kívánságokat tudjuk, telefon, iphone (tudom h az is telefon, de androidosból lehet 40e a iphone más kategória árban), néztek cipőt 30 ezerért.De ezekre akármennyire is szeretnénk, nem telik.

Fejenként 10-15 ezret tudunk ajándékra költeni maximum.

A legnagyobb gond az hogy nem is nagyon ismerjük őket.Hülyén hangzik, de én amikor megismertem őket 6 és 8 évesek voltak, aztán amikor férjem elköltözött, az anyuka ide hozzánk nem engedte őket, férjem nem szívesen ment ha anyuka otthon volt mert abból mindig balhé volt, így hetente egyszer 1-2 órát találkozott onnantól a lányokkal.

Fél éve hogy jöhetnek hozzánk, így már találkozunk elég sokat velük, de bennem még mindig a kislányok élnek. Meg hát tipikus tinik, megjönnek beülnek a számítógép elég és face játékok.Főleg már ilyen rossz időben, nyáron meg elszórakoztunk a kertben, de most h beszorultunk...

Bocs h ilyen hosszú lett, de így talán érthető h miért nincs ötlet, és nem jön a sok Nektek kéne ismerni őket válasz, mert azzal nem vagyunk kisegítve.

2013. nov. 20. 23:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szerintem is a koncert a legjobb ötlet, de a férjem nem nagyon lelkesedik azért hogy ő menjen el.Az hogy négyen menjünk nem megoldott mert a kisfiamat nem tudnám kire bízni éjszakára, egy 5 éves gyereknek meg nem való még ilyen koncert.

Most is pedzegettem a férjemnek, már lassan hajlok arra is hogy fizessük ki részben az anyjuk jegyét is.

2013. nov. 21. 16:50
 12/20 anonim ***** válasza:

A koncertjegy tényleg jó ötlet.

Én még bizsut mondtam volna, vagy egy két sminkcuccot.

2013. nov. 21. 19:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem 5 évesen apám cipelt mindenféle rock koncertre. Nem követendő példa, csak mondom. Még élek, nem esett bajom, és nagyon jó emlékek fűznek azokhoz a koncertekhez. Lehet családdal is szórakozni.
2013. nov. 21. 22:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Telefonra úgyis lesz szűkségük. Van mindenhol ilyen előfizetés meghosszabbításos akció így vehetsz 80-140.000ft-s telefont 10-20.000ért.

Magyarországon nem találsz 20.000 alatt olyan telefont ami gyereknek való. A zte-k elég olcsók (ettől még nem rosszak).

[link]

Vagy valami használt telefont. 30.000től már tudnátok használt IPhone 4-et.

Szerintem egy utalvány vagy koncertjegy nem igazán karácsonyi ajándék.

-Húúú mi lehet ebbe a vékony becsomagolt borítékba

-Koncertjegy? Hurrá! Ki is rakom ide a polcra amíg el nem megyünk. Most pedig együnk.

2013. nov. 22. 00:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: Két gyerek van. 2x30ezer... Számolgass kicsit.

Az előfizetés meg havonta 18ezer ft a legúlyabb telefonok esetében, egy S3 (2 éves telefon) 14 ezer a legkedvezőbb előfizetéssel.

A koncertjegy szerintem a legjobb ötlet eddig.

2013. nov. 22. 07:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Na igen, telefon még elő fizuval sincs meg 30-30 alatt, arról nem is beszélve hogy hogy tini lányoknak előfizetés, hát asszem a gatyánkból is kitelefonálnak.
2013. nov. 22. 09:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Meg amúgy van telefonjuk, mindkettőnek okos, de hát azóta már amióta azokat kapták kijött 100 új modell és a régi xperia már nem menő...
2013. nov. 22. 10:44
 18/20 anonim válasza:

Én is 12 éves vagyook,de fiú.

Háát nem tudom,ha ennyi a keret ajándékra,mit lehet venni :-/ egy igényes parfümnek,aminek az ára még benne van a 15 e.-ben,biztos örülne mindkét kiscsaj. (persze külön parfüm mindkettőjüknek).vagy talán ájfón részletfizetéssel még kedvező lehet nektek.

2013. nov. 24. 08:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Tényleg most jutott eszembe, hogy van valami a telenornál , hogy ha x ideje előfizetéses vagy asszem választhatsz ingyen telót, mármint nyáron a barátom kihozott 4 telefont ingyen, pont az egyikről írok, mert ZTE blade III-am van, ami elég jó telefon szerintem.
2013. nov. 24. 09:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Esetleg könyv?

A koncertjegy is eléggé jó szerintem.

Vagy ha rajonganak valamilyen együttesért/filmért esetleg könyvért akkor olyan pólót, bögrét, kitűzőt.

Vagy iskolatáskát.

Vagy ruhát.

Vagy sminkcuccokat.

Vagy ékszereket.

Vagy vásárlási utalványt.

2013. nov. 24. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!