12 és 14 éves lányok, minek örülnétek?
Párom előző házasságából született lányaival "gondba" vagyunk hogy minek is örülnének karácsonyra.
12 és 14 évesek
Semmi ötletünk nincs.Persze a nagy kívánságokat tudjuk, telefon, iphone (tudom h az is telefon, de androidosból lehet 40e a iphone más kategória árban), néztek cipőt 30 ezerért.De ezekre akármennyire is szeretnénk, nem telik.
Fejenként 10-15 ezret tudunk ajándékra költeni maximum.
A legnagyobb gond az hogy nem is nagyon ismerjük őket.Hülyén hangzik, de én amikor megismertem őket 6 és 8 évesek voltak, aztán amikor férjem elköltözött, az anyuka ide hozzánk nem engedte őket, férjem nem szívesen ment ha anyuka otthon volt mert abból mindig balhé volt, így hetente egyszer 1-2 órát találkozott onnantól a lányokkal.
Fél éve hogy jöhetnek hozzánk, így már találkozunk elég sokat velük, de bennem még mindig a kislányok élnek. Meg hát tipikus tinik, megjönnek beülnek a számítógép elég és face játékok.Főleg már ilyen rossz időben, nyáron meg elszórakoztunk a kertben, de most h beszorultunk...
Bocs h ilyen hosszú lett, de így talán érthető h miért nincs ötlet, és nem jön a sok Nektek kéne ismerni őket válasz, mert azzal nem vagyunk kisegítve.
Szerintem is a koncert a legjobb ötlet, de a férjem nem nagyon lelkesedik azért hogy ő menjen el.Az hogy négyen menjünk nem megoldott mert a kisfiamat nem tudnám kire bízni éjszakára, egy 5 éves gyereknek meg nem való még ilyen koncert.
Most is pedzegettem a férjemnek, már lassan hajlok arra is hogy fizessük ki részben az anyjuk jegyét is.
A koncertjegy tényleg jó ötlet.
Én még bizsut mondtam volna, vagy egy két sminkcuccot.
Telefonra úgyis lesz szűkségük. Van mindenhol ilyen előfizetés meghosszabbításos akció így vehetsz 80-140.000ft-s telefont 10-20.000ért.
Magyarországon nem találsz 20.000 alatt olyan telefont ami gyereknek való. A zte-k elég olcsók (ettől még nem rosszak).
Vagy valami használt telefont. 30.000től már tudnátok használt IPhone 4-et.
Szerintem egy utalvány vagy koncertjegy nem igazán karácsonyi ajándék.
-Húúú mi lehet ebbe a vékony becsomagolt borítékba
-Koncertjegy? Hurrá! Ki is rakom ide a polcra amíg el nem megyünk. Most pedig együnk.
Utolsó: Két gyerek van. 2x30ezer... Számolgass kicsit.
Az előfizetés meg havonta 18ezer ft a legúlyabb telefonok esetében, egy S3 (2 éves telefon) 14 ezer a legkedvezőbb előfizetéssel.
A koncertjegy szerintem a legjobb ötlet eddig.
Én is 12 éves vagyook,de fiú.
Háát nem tudom,ha ennyi a keret ajándékra,mit lehet venni :-/ egy igényes parfümnek,aminek az ára még benne van a 15 e.-ben,biztos örülne mindkét kiscsaj. (persze külön parfüm mindkettőjüknek).vagy talán ájfón részletfizetéssel még kedvező lehet nektek.
Esetleg könyv?
A koncertjegy is eléggé jó szerintem.
Vagy ha rajonganak valamilyen együttesért/filmért esetleg könyvért akkor olyan pólót, bögrét, kitűzőt.
Vagy iskolatáskát.
Vagy ruhát.
Vagy sminkcuccokat.
Vagy ékszereket.
Vagy vásárlási utalványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!