10-12 éves lányok! Minek örülnétek karácsonyra?
Én megőrülök egy pár világítós fülbevalóért. =) Az a baj, hogy csak neten lehet rendelni..
Ha segít valamit, én Karácsonyra egy zipzáros válltáskát kérek meg a kedvenc bandám legújabb albumát (bár nem valószínű, hogy kapok mert le is tölthetem...).
A derékmelegítő jó ötlet, hasznos és jól néz ki, bár nálnuk a suliban egy gyereknek sincs, de nem érdekel. Hajgönsörítő esetleg ha egyenes a haja? Hajvasalót nem szívesen írom, ha hullámos/göndör a haja, mert nagyon hamar kiszáríthatja és tönkreteheti a hajat (de mázli, hogy neekm egyenes a hajam).
Saját készítésű ajándék? Fülbevaló, többsoros karkötő, hozzájuk illő medál, vagy bármi. Apa feleségétől (elváltak a szüleim és anyával élek) ékszert kapok, ebben biztos vagyok mert imádom az általa készült dolgokat. *-*
Remélem tudtam valamit segíteni.
11/L
ne tőlünk kérdezz ilyet hanem attól akinek akarod az ajándékot adni.
én elmondhatom, hogy mit szeretnék de nem hinném, hogy ő is et szeretné.
Én pénznek örülnék :)
13,5/L
11/L-nek egyébként: A hajvasaló és a hajgöndörítő ugyanolyan káros a hajnak :P
Én tavaly egy óriás plüssmacit kaptam,,majd nem akkora volt mint én :D. Most idén nem tudom még,mit kapok de én egy kis degut szeretnék (: vagy találd ki extrát, az is nagyon jóó (:
(11/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!