Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minek örülnétek karácsonyra?

Minek örülnétek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Azóta, hogy babázok, valahogy úgy érzem mindenem megvan. Szép ajándék a babám genetikai uhján készült dvd...

A páromat már sírba tettem azzal, hogy nem nem nem ilyet sem kérek karácsonyra.

Milyen 5letetetk van, amit egy pasi is meg tud venni egy kismamának, és örülnénk neki. Semmi sem jut eszembe. A babó jún. születik...

/Mert a normál nem terhes női bigyuk valahogy nem érdekelnek..../

2008. dec. 23. 13:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Aterzem a helyzeted. Mi a lakast dobtuk fel egy kicsit karacsonyi ajandek cimen, illetve a gyerekszobaba egy szonyeget vettunk.
2008. dec. 23. 13:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én annak örültem volna alegjobban ha nem jön meg. Sajna ezt már biztosan nem kaphatom meg... :(((

Hiába teleni van a gólya!

Én egy tűzhelyet kaptam, ennek örülök a legjobban! A többi még meglepi!

Amikor a kisfiamat vártam, akkor a legszebb ajándék az volt, hogy egy csomó babaholmit szerztünk be és készítettük a helyét. Igaz ezt szülinapomra kaptam, mert októberben született, így az első karácsonyát már kint ünnepelte ő is.

Áldott, boldog ünnepeket!

2008. dec. 23. 13:39
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat,

Nálunk valami kisebb kéne, mert a fészkünk még nincs készen, és addig nem tudunk pakolni... Szóval a háztartási cuccok, meg ilyenek kiestek... Babaholmit meg ráérek venni még 27hetem van rá:) De akár valami ilyesminek is örülnék, de mi legyen az. Igazából konkrétan kéne, mert azon túl hogy aranyos mondjuk egy rugi lehet, hogy sose tudja majd a pici hordani... És még mindig a páromnak kell megvennie meglepinek:)

Békés Ünnepeket.

(kedves utolsó: a gólyák tavasszal gyakrabban járnak:))

2008. dec. 23. 13:44
 4/17 anonim ***** válasza:
48%

én annak orulnek, ha befordulna a baba, es nem rémitgetne senki császárral. a te esetedben ez ugye nem aktualis :D

az én férjem új, nagyobb vincsesztert akar venni a laptopomba (120gb helyett 450gb), meg probalkozott uj mobillal is, de nekem nem nagyon tetszett egyik se. lehet vesz valami nagyobb polot, amin valami aranyos minta lesz, mert neha szokott, es "agyonhordom" oket, akkor is, ha nem vagyok pólós, nagyon aranyosak.

kérj olyat, hogy csináljon kártyákat, amin rajta van, hogy "mosogatás" "mozi" "mosás" "kirándulás", stb, pár darab mindből, és ha pl nem akarsz elmosogatni, egyszeruen odaadod neki a mosogatás feliratut :D

2008. dec. 23. 13:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy húzol egyet belőle(mozi, vacsi, masszázs feliratúakra gondolok!) és azt kapod tőle!

De jó ötlet! Én is ezt adok a páromnak!

2008. dec. 23. 14:15
 6/17 A kérdező kommentje:

Hát, beszélő viszonyban vagyunk, és segít, bár a mosogatásra nem tudtam rávenni, szóval "ajándékba" mosogatógépet kapok, ha meglesz a fészek.

Elektronikus kütyük megvannak, és egyenlőre a méreteik is okék... Pólók, azok vannak, és azt sem biztos, hogy méretben megfelelőt választana, ugyanis szerinte ekkora marad a pocim:)

Szóval valami más ötleted? Amúgy aranyos a kártyás, azt majd ha manó nagyobb lesz készítünk közösen, egy "pakli" neki egy apunak egy nekem:)

:) Kellemes Ünnepeket:)

2008. dec. 23. 14:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

a kártyás csajszi vagyok.. más ötlet.. mm..

mi a hobbid?

szeretsz olvasni?

esetleg társasjáték?

mosogatógép, hajaj, de rendes a párod, az enyém hallani sem akar róla (mondjuk nem is férne el :))

csokival, édességgel nem foghat nagyon mellé, esetleg valami fincsi parfum, vagy az már nagyon női holmi?

amugy en sem tudtam mit venni a paromnak nagyon, keramiafigurakat csinaltattam neki egy ismerossel, meg filcbol varrtam ilyen vicces figurákat, amikor meglatta az egyik fiuismerosom gyorsan el is kért egyet, pedig ő is olyan ferfias fajta :D

aztan veszek sok edesseget, mert edesszaju. de mar 11 ev utan nehez mit kitalalni.

2008. dec. 23. 14:33
 8/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 8-10könyv vár olvasásra, és sajna nem sok időm van még olvasni. Parfümöm még van. Édességet nem kívánom, sósat sem. Az a baj, hogy mindenem van. És pöttöm a pont az Ire:)
2008. dec. 23. 14:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a pàromtol azt kaptam,hogy elkényeztet,nem kell takaritanom(hétvégén ö megcsinàl mindent,söt föz is sokszor)

Minden nap meglep vagy gyümölccsel,vagy valamilyen finomsàggal:)

Azonkivül vett egy nagyon szép rugit,amibe a babàt hazahozhatjuk,ja és mivel még nem voltunk összehàzasodva,igy meglepett egy dàtummal(2 hét mulva)amikor kimondjuk a boldogito igent!

2008. dec. 23. 14:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló az érzet, mindenem megvan, a babának is megvettünk már mindent. De a párom ragaszkodik az ajándékhoz. Ezért én új táskát kértem a páromtól, amibe majd összepakolhatom a kórházba a dolgaimat, meg hálóinget (mert hogy én nem használok, ezért nincs, de majd az lesz a praktikus). Szóval, azokat kértem, amik majd a kórházba kellenek, de nincsenek, vagy az új is jól jön.
2008. dec. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!