Minek örülnétek karácsonyra?
Azóta, hogy babázok, valahogy úgy érzem mindenem megvan. Szép ajándék a babám genetikai uhján készült dvd...
A páromat már sírba tettem azzal, hogy nem nem nem ilyet sem kérek karácsonyra.
Milyen 5letetetk van, amit egy pasi is meg tud venni egy kismamának, és örülnénk neki. Semmi sem jut eszembe. A babó jún. születik...
/Mert a normál nem terhes női bigyuk valahogy nem érdekelnek..../
Szia, én sokáig gondolkoztam hogy kérjek e szoptatós párnát, amivel lehet aludni is, mert ahogy nő a pocim egyre kényelmetlenebb az alvás, azt hiszem ha karácsonyra nem is, de januárban mindenképpen beszerzem.
Boldog Babavárást és Karácsonyt!
17 hetes kismami
Ismerős a helyzet, nálunk is ez van, annyi különbséggel, hogy már meg van a baba, pénteken lesz négy hetes a fiunk. Valahogy a nagy babázás és boldogság közepette nem igazán kopogtatott be hozzánk az ünnepi hangulat. Egyébként is megbeszéltük a férjemmel, hogy idén nem lesz nagy ajándékozás, csak valami apróságot veszünk, de még ezt az apróságot sem tudtuk megvenni. Igen, tudom, holnap este már ünneplés lesz, de még sem a férjem, sem én nem vettünk semmit.
Érdekes helyzet. Egyrészt anyagilag sem úgy állunk, hogy nagyobb ajándékra tellene, másrészt teljesen máshol járnak a gondolataink, nem azon, hogy minek is örülnénk. Tulajdonképpen olyan boldogok vagyunk, hogy nincs szükségünk semmilyen fizikális dologra. Meg kimozdulni sem tudok most sokat, szóval nem nagyon tudom járni a várost és a karácsonyi vásárokat.
Még be sem vásároltunk kaja téren az ünnepekre, holnap délután szeretnénk, de én még el sem döntöttem, hogy mit főzzek, süssek, szóval ez sem lesz egyszerű.
A páromnak volt ma egy jó ötlete, mégpedig az, hogy vegyünk most egy nagyobb dolgot, amire egyébként is szükség lenne és legyen az a karácsonyi ajándék. Először valamilyen bútorra gondoltunk, de hiába nézegetjük a lakást, nem fér már el itt semmi és nincs is szükség semmire...
A következő ötlet egy kamera volt, amit egyébként is szerettünk volna venni, hogy meg tudjuk örökíteni a babát, illetve én tudjak videózni, hogy a párom is láthasson olyan érdekes pillanatokat, amelyekről lemaradna, hiszen ő dolgozik napközben. Az első mosolyokat, stb. Az ötlet remek, csak éppen ez meg anyagilag nem nagyon fér bele szerintem. Úgyhogy még gondolkodunk.
Nektek esetleg nincs ilyen közös dolog, amire szükségetek lenne?
Ha végképp nem lesz semmi, akkor berakom a fa alá azt a hordozókendőt, amit múlt hét végén rendeltem. Feltéve, hogy holnap megérkezik. Mert tulajdonképpen az mindkettőnknek hasznos...
Én egy pár nap Welnessnek nagyon örülnék. Mi sem jutottunk el sehova a baba születése előtt, úgyhogy csak javasolni tudom, hogy menjetek el valahova pár napra. Mi is most utazási utalvaányt kaptunk ajándékba, mert így legalább lesz "pénzünk" arra, hogy elmenjünk, különben idén sem jutnánk el, ahogy tavaly sem jutottunk el. A család minden tagja ezt kap ünnepekre, és nyáron összegyűlik annyi, hogy el tudunk menni, ha csak egy hosszú hétvégére is.
Nézzetek valami kis hétvégés utat, szilvesztert, utószilvesztert és élvezzétek még ki, hogy kettesben vagytok. Hármasban már más lesz-közhely, de én is így tapasztalaom.
Sajnos el fogok késni a válszommal.Mit kaptál végül?
Én is amúgy egész listát állítottam össze hogy mi kell a kórházba pl bőrönd stb.Végülis aztán kaptam szopipárnát mert azt nagyon szerettem volna nagyon jó rajta aludni.Hajszárítót mert az enyém elromlott.Törölközőt mert nincs elég...Na jó ezt sem bántam.Utólag is boldog ünnepeket!23 hetes kismama
Hali,
Mivel már annyira sokat kérdezte, mit kérek Karácsonyra, kínomban azt mondtam játszócumit, vagy csörgőt:) Szóval manó kapott egy cumit, én egy jó kis családi filmet, és 6tonna bon-bont, mindenki azt hiszi, hogy kismamaként bon-bont akarok majszolni:(:), anyósomtól kávés csészét kaptunk, közösen, meg egy gyenge kvt,hogy picit tudjak kvzni.
Végül is szép karácsonyom lett.
Remélem ti is szépet tudtok a hátatok mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!