12 és 14 éves lányok, minek örülnétek?
Párom előző házasságából született lányaival "gondba" vagyunk hogy minek is örülnének karácsonyra.
12 és 14 évesek
Semmi ötletünk nincs.Persze a nagy kívánságokat tudjuk, telefon, iphone (tudom h az is telefon, de androidosból lehet 40e a iphone más kategória árban), néztek cipőt 30 ezerért.De ezekre akármennyire is szeretnénk, nem telik.
Fejenként 10-15 ezret tudunk ajándékra költeni maximum.
A legnagyobb gond az hogy nem is nagyon ismerjük őket.Hülyén hangzik, de én amikor megismertem őket 6 és 8 évesek voltak, aztán amikor férjem elköltözött, az anyuka ide hozzánk nem engedte őket, férjem nem szívesen ment ha anyuka otthon volt mert abból mindig balhé volt, így hetente egyszer 1-2 órát találkozott onnantól a lányokkal.
Fél éve hogy jöhetnek hozzánk, így már találkozunk elég sokat velük, de bennem még mindig a kislányok élnek. Meg hát tipikus tinik, megjönnek beülnek a számítógép elég és face játékok.Főleg már ilyen rossz időben, nyáron meg elszórakoztunk a kertben, de most h beszorultunk...
Bocs h ilyen hosszú lett, de így talán érthető h miért nincs ötlet, és nem jön a sok Nektek kéne ismerni őket válasz, mert azzal nem vagyunk kisegítve.
Én ezeknek örülnék:
koncertjegy
fényképezőgép
mp3 lejátszó
e book olvasó
parfüm
jégkori
Akkor fogd magad, és neveld meg őket! Mi az, hogy csak ájfón meg cipő 30 ezerért (!!!!!)?? Tudod mikor kapnék én olyan drága cipőt... Ájfón meg ha hozzám vágnák se kellene. Gondolom ők is olyan kis tömeggyártott tinilányok... mondanám, hogy vidd el őket valami vandireksön meg dzsásztinbíbör koncertre, de gondolom nem akarsz öngyilkos lenni.
Nekem nem kéne nagyon semmi, hogy ha most így belegondolok. Telefonom, számítógépem van, cipőm is (talán egy bokacsizmának örülnék), a fülhallgatómat állandóan tönkreteszem, de abból nem tudnak olyat venni, ami 2 hónapnál tovább bírja. És persze koncert jöhet minden mennyiségben (na persze nem mindegy, hogy milyen) :) 14/L
Köszi, hogy leírtad, minek örülnének. Így már látszik, hogy milyen tinilányok, a tucat kategória. Aki facezéssel tölti a szabadideje legnagyobb részét...
Próbálkozzatok esetleg valami jobb fejhallgatóval, mp3, mp4, csinibb ruhadarab. Vagy koncertjegy. Én mondjuk sikítozva ugranák a plafonig, ha kapnék egy Depeche-jegyet karácsonyra. (persze ne vegyetek nekik DM-jegyet, nem örülnének neki. :) )
Hát sajnos ez van, régebben a férjemnek jól menő vállalkozása volt, így anyagi gondok sosem voltak.
Már másképp van, a vállalkozás tönkre ment, nem megy olyan jól.És egyrészt úgy ahogy bennem még a kislányok élnek, bennük gondolom még az hogy apának van pénze.
A napokban is láttam páromon hogy rossz kedve van, amikor kérdeztem hogy mi a baj, mondta hogy a nagyobbik lány írt neki hogy átjönnének, meg kért tőle pénzt.Amikor mondta párom hogy nem tud a hétvégén értük menni mert tönkre ment a kocsi (a tömeg közlekedés gyalázat főleg hétvégén), és most nincs úgy pénzünk akkor a lány megsértődött hogy biztos csak neki nem akar pénzt adni.
Egyszerűen nem akarják felfogni hogy már nem az van mint régen.Meg gondolom anyuka is stuffolja őket.
Esetleg vásárlási utalvány? Azt arra tudná költeni amire csak akarja, még ha nem is telik ki belőle a 30ezres cipő.
Amúgy 14 évesen elektromos fogkefét kértem, de ez nem hiszem, hogy őket boldoggá tenné.
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még ötlete. :)
A koncert jegy nagyon megfogott, meg is lestem gyorsan annak az együttesnek, aminek a koncertjeire ha csak tudnak elmennek hogy lesz-e valami mostanság.
Lesz dec. 27-én lemezbemutató a symában.
Nagy örömmel újságoltam hogy milyen jó lenne nekik a jegy, odáig még tetszett is neki az ötlet, na az már kevésbé hogy 3 jegyet mondtam, hogy menjen el velük.
Sem az együttest, meg azt a zenei világot nem szereti, sem a tömeget.De anyukának nem fogok jegyet venni, az gáz ha megvesszük a két jegyet, anyuka meg vegyen magának.
De este nyolckor kezdődő hooligans koncertre két ilyen koru lánynak nem hiszem hogy egyedül kéne mennie. Ugyhogy sztem ez is kilőve.
Nem tudom ezt esetleg ismeri valaki?Jó ötlet lehet?
A TV játékokat felejtsd el szerintem. :)
Eddig a koncert a legjobb ötlet. Ha ti viszitek el őket, az nem jó? Remek program összerázódni egy kicsit.
Esetleg téli aquapark?
Egy vízipipa mennyire lenne necces? Van (elvileg) ártalmatlan alternatíva a dohányra, Shiazo a neve, nézzetek utána, és mérlegeljetek.
15 ezer ft körül már lehet venni jobb minőségű füleseket, azok se rosszak ajándéknak.
15/f
Valami plázás vásárlási utalvány? Én amúgy tetoválógépnek örülnék vagy kék, lila, zöld, pink stb hajfestéknek vagy körömlakkoknak és olyan ecseteknek hozzá, amivel tudok kis mintákat festeni, erős, tisztítószer illatú hajsamponnak, glicerines szappannak , pasztellkrétának vagy érdekes ruháknak. Amúgy azt is tehetnéd, hogy a kezükbe nyomod a pénzt, ennyi.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!