Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15 éves lányok! Ti örülnéte...

14-15 éves lányok! Ti örülnétek egy tifanny ékszerdoboznak, órának, képkeretnek?

Figyelt kérdés
Ajándékba szeretném venni, de nem tudom, hogy ez a korosztály örül -e az ilyesminek.
2011. ápr. 18. 16:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az órának örülnék, bár nemtudom, te milyet néztél ki.

Most az ilyen fazonúak nagyon divatosak: [link]

15/L

2011. ápr. 18. 16:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ékszerdoboznak, képkeretnek annyira nem, de az óra jöhet :) Habár én nem vagyok mérvadó annyira, mert fiúsabb típus vagyok.
2011. ápr. 18. 17:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék egyiknek sem, mert nem az én világom, a szándék viszont valószínűleg boldoggá tenne. :)
2011. ápr. 18. 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Én meg nem tudnám hálálni ha ilyet kapnék :)) Én örülnék neki nagyon :DD ,, Igaz és inkább olyan csajosabb típus vagyok :))
2011. ápr. 18. 19:22
 5/15 anonim ***** válasza:

Áhh imádom :DD

Én tiszta óra mánia vagyok mindegy milyen stílus jöhet :DD

Engem levennél a lábamról,igaz én is elég lányos lány vagyok..vagyis érted? :)

ezek közül majdenm mindegyik megvan,az nincs amiből két árnyalat van meg amit nem tudtam beszerezni..

[link]

ilyenem is van (bár ebből csak 2)

[link]

De nem másolom be mindegyiket..szerintem függ attól,hogy milyen a lány :)

2011. ápr. 18. 19:36
 6/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem tudom, lehet, hogy félreérthető voltam, de én ilyenekre gondoltam: [link]

Bár, lehet, hogy karóra is lesz mellé, csak a "fő" ajándék mellé szeretnék még valamit.

2011. ápr. 18. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:
nem.engem nem hatnak megaz ilyen dolgok.:D
2011. ápr. 18. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát, nekem ezek nem igazán tetszenek. Szép, meg minden, de nem tudnék velük mit kezdeni.
2011. ápr. 19. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:

háááát ez nem nagyon az én stílusom :S szerintem ha a lány csajosabb típus akkor egy sminkkészletnek,karórának,körömlakknak örülne,valami divatos ruhának,topnak örülne (:

ha fiúsabb akkor mondjuk egy karóra,naptár(arról amit szeret) vagy ilyesmik,de ez attól függ mitszeret (:

2011. ápr. 19. 16:09
 10/15 anonim ***** válasza:
szép szép, csak az a baj hogy ezzel nem igen tud mit kezdeni az ember. nekem is van, rengeteg, de nem tudok velük mit kezdeni, mert alig fér bele valami. a polcon porosodik.
2011. ápr. 19. 17:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!