Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15 éves lányok örülnétek...

14-15 éves lányok örülnétek ha 20 éven felüli barátod udvarlód lenne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 12:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%
Lehet,hogy a lányok igen,de nem úgy a szülők.
2011. máj. 2. 12:58
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

15 évesen össze jöttem egy 23 éves fiúval. Most 20 éves vagyok 27 hetes terhes a férjemtől aki az a fiú akivel öt évvel ezelőtt 15 évesen össze jöttem. Nem a kor számít (persze vannak határok) hanem hogy milyenek a fiú szándékai.

Lehet hogy jobban járnának mintha egy korukbeli felelőtlen sráccal jönnének össze.

2011. máj. 2. 13:38
 3/26 anonim ***** válasza:
42%

Én akár egy 24 éves fiúval is,akit nagyon szeretek! :)

14/L

2011. máj. 2. 14:45
 4/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 2. 17:03
 5/26 anonim ***** válasza:
igen
2011. máj. 2. 17:09
 6/26 anonim ***** válasza:
83%

Valamilyen szinten jó lenne,azér én is lányból vagyok jó érzés ha tetszek valakinek,ezt nem tagadom,de 10 év korkülömbséggel nem jönnék össze senkivel sem,de 5-6 év korkülömbséggel sem..

15l

2011. máj. 2. 17:20
 7/26 anonim ***** válasza:
72%
15 éves voltam, mikor a barátom 20. Örülök neki, mert a mostani korombeli srácok játsszák azt,hogy mekkora fiúk.. :S
2011. máj. 2. 17:50
 8/26 anonim ***** válasza:
57%

Ha tetszene a srác, természetesen örülnék. Persze azért van egy korhatár, szóval max. 23 évessel kezdenék, idősebbel biztosan nem. Ha olyan srácról van szó, aki szimpatikus, akkor nyílván örülnék neki, jól eső érzés, ha tetszünk valakinek. Ilyen esetben még esélyt is adnék a fiúnak. Pont azért, amit előttem is írt a kismama. Sosem lehet tudni, hogy a korkülönbség ellenére milyen a másik fél, lehet, hogy egy 2-3 évvel, de lehet, hogy 6-7 évvel fiúban találjuk meg azt akit keresünk. Egy bizonyos határig, nem szabad emiatt meghátrálni, esélyt adni mindig lehet.

Sok boldogságot kívánok a kismama válaszolónak!:)

16/L

2011. máj. 2. 20:02
 9/26 anonim ***** válasza:
85%

.. háát

örünék, persze mert mégis csak egy idősebb fiú, meg gondolom kedvesen, figyelmesen viselkedne..

de nem hinném, hogy a szüleim örülnének neki, ha haza állítanék egy ~22 éves fiúval... és azt meg nem kockáztatnám, hogy elforduljon tőlem a családom

azt se gondolom hogy minden megtudnék adni, amire egy huszonévesnek szüksége van... és ő meg gondolom nem csak a kezemet akarná fogni, feljönni hozzánk kajálni..

2011. máj. 2. 20:08
 10/26 anonim ***** válasza:
szóval nem.. bonyolult lenne nekem...
2011. máj. 2. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!