hát én nagyon komoly vagyok koromhoz képest egyfolytában politikáról meg történelemről beszélek és ezt korombeliekkel nem nagyon lehet kivitelezni :) ezért vagyok együtt a barátommal már majdnem egy éve , ő 22 és imádom :D
2011. máj. 2. 22:22
12/26 anonim válasza:
fújj nem is nézek ilyen "öregekre"
2011. máj. 3. 07:08
13/26 anonim válasza:
Én szülő vagyok, természetesen nem dobnám ki a lányom.Bár nálunk más a helyzet,lehet hozzám szellemileg közelebb lenne, mivel 30 vagyok a lányom meg 15.Ha tudnám hogy a fiú rendesen dolgozik,nem bunkó és vannak tervei akkor örülnék, sok sikert kívánnék nekik.A lányom barátja 18 éves, elég jól kijövünk, tudunk beszélgetni azért ez is fontos.Igaz még bármi történhet, de el tudnám képzelni a lányom férjének. :-)
30.N
2011. máj. 3. 09:38
14/26 :) :) :) válasza:
Hát én szerintem max 18-19 évessel jönnék össze.De például van egy 21 ésves fiu aki nagyon nagyon helyes és sokat nézegetem a képeit,de nem tudnám elképzelni magam vele,na meg van barátnője is..14L
2011. máj. 3. 11:39
15/26 anonim válasza:
Nem!!
Én már akkor félek tőlük.xD Csak azon jár az eszük..
2011. máj. 3. 17:16
16/26 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:38
ha 30 éves vagy a lányod meg 15... akk 15 évesen szülted? WTF?
2011. máj. 3. 19:13
17/26 anonim válasza:
Utolsó nekem is ezen akadt meg a szemem.:D
Am nem jönnék össze 17 év felettivel se nem még hogy 20.Azoktól már énis félek.:D Mondjuk én nem vagyok túl komoly..mindig hülyéskedek,persze tudok beszélgetni komoly dolgokról is.De én az 20 éveseket csak testvérnek tudnám elképzelni.:D
15L
2011. máj. 3. 19:44
18/26 anonim válasza:
Nekem már volt ilyen többször is,hogy 20-on felüliek udvaroltak.Egyikkel "össze is jöttem"(bár távol áll a jelentés)
14/L
2011. máj. 3. 20:25
19/26 anonim válasza:
Igen, örülnék. Egy komoly férfi,aki tud bánni a nőkkel. :)
2011. máj. 3. 20:41
20/26 anonim válasza:
22 éves barátom van,de nem különösebb,mint mikor 17 éves volt. nekem nem az a lényeg,h idős legyen és felvágjak ezzel,hanem az hogy szeretjük egymást. anyu elég nehezen fogadta el,viszont apa a főnöke(minden alkalmazottal szinte családi viszonyunk van) és ezért szemmel tudja tartani:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!