Édesanyák, kamaszok! Ezeken kívűl milyen ajándéknak örülnétek / örülnének Édesanyáitok anyák napja alkalmából?
Mivel közeledik az anyák napja, lázasan készülődik mindenki, hogy örömet szerezzen Édesanyjának. Nem vagyok ezzel másként én sem. Idén úgy gondoltam, hogy - mivel fényképezkedés volt az iskolánkban - egy képet csináltatok neki, amelynek szélére egy szép, sárga rózsa van téve díszítésként, s számítógéppel beleírva, hogy: "Sok szeretettel Édesanyák napjára!" Ezt adom majd neki, és a 2 nagymamámnak. Úgy gondoltam, hogy az Anyunak szánt képet beleragasztom egy piros kartonba, a szélére apró díszeket ragasztok, és ezt adom neki vasárnap, május elsején.
Mit gondoltok: ezen kívül mit adhatnék még neki? Meglepetésreggeli? (Ilyenben úgy sincs része, mert a szüleim elváltak, én pedig már régen csináltam neki ilyet.) Vagy micsoda? :-)
Köszönöm a válaszokat, és minden Édesanyának, Nagymamának és Dédmamának nagyon boldog anyák napját kívánok!
Szerintem tökéletes ajándék!!! Nem az ajándék értéke a fontos, hanem az, hogy szívből adod. A reggeli meg szerintem pláne nagyon jó ötlet! Mindent bele! És legyél egész nap anyukáddal!!
Én Anyukámnak idén sajnos már csak a sírjára vihetek virágot.
Remélem jól sikerül az Anyák napja nálatok! :)
Szerintem aznap próbálj meg mindenben segíteni neki és amit egyedül is tudsz,azt vállald át helyette.
A reggeli szuper ötlet,ha tudsz ebédet is csinálhatnál,elmosogathatnál stb.
Én biztos örülnék neki.
egy anyuka
Nagyon köszönöm az újabb ötleteket, és örülök, hogy tetszettek az enyémek is!
Kedves első válaszoló: nagyon sajnálom, hogy Édesanyád már nem lehet veled! :-(
Csak azért gondoltam, hogy adok neki még valamit, mert úgysem tudom kellőképpen megköszönni azt a sok törődést, szeretetet, megértést, segítséget, ápolást, amit tőle kaptam és kapok! Tudom, hogy ő olyan, hogy a legjobban egy nagy puszinak, egy ölelésnek, egy szál virágnak örül, és nem is várja el, hogy ajándékokkal halmozzam el, de annyira megérdemli...
szerintem meg mutasd meg neki amiket itt írtál, tuti könnyekig hatódik majd!!!
:-)
én kikerestem egy régi közös képünket,kis szerkesztés és rányomtattattam egy párnára. remélem örülni fog neki :)
14l
http://www.youtube.com/watch?v=zCulD28vw5Y
én a legutób írtam neki egy dalt, és előadtam neki. Ennyi volt, Jó sokat dolgoztam vele, de megérte. Maradandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!