Jó ajándéknak tűnik? : )
Nos, arról van szó, hogy nemsokára leszünk 1 évesek a barátommal, olyanra gondoltam évforduló alkalmából, mint ajándékra, hogy egy ilyen könyv szerű valami, amiben idézetek, közös képeink, élményeink, emlékeink.:)
Mellé pedig egy fonott kosarat, nem mély, de nagyobb, tele sok márkás csokival, édességekkel, átlátszó celofánba becsomagolni, aztán piros masnival átkötözni.:D
Milyen?:D
Én is ilyet kaptam, csak a volt barátomtól.Egy füzetecskét,amiben a közös képeink voltál,hozzá szép versek :)
Jó ötlet hozzá a csoki ;)
értem, ez igazi szívből jövő ajándék szerintem:)
köszönöm a választ:)
további vélemény?:)
szerintem aranyos.
bár mi nem szoktuk úgymond felfújni az évfordulókat,örülünk,hogy vagyunk egymásnak és máshogy ünnepeljük és vagyok olyan mázlista,hogy kifogtam egy olyan pasit aki hébe-hóba meglep kisebb-nagyobb ajándékokkal és nem feltétlen ünnepeken :)
De ez mindenkinél más.
De ebből az ajándékból amit te adsz látszik,hogy mennyire szereted és kötődsz hozzá,szupi ajándék :DD
nagyon fog örülni.:)
és amig nézitek a képeket ,csokit eszegettek.:)
tiszta romantika :D:D
Ez nagyon jó ötlet!
Itt az ajándékboltban többféle kiskönyv van, ami papiruszból készült. Más a nagysága, a mintája, de mindegyik gyönyörű.
Ha adhatok egy tanácsot, próbáld meg úgy készíteni, hogy a romantikusabb képekhez igazi, tüzes, szerelmes idézetet vagy kis verset írj, míg az "átlagosabbakhoz" (amin csak álltok egymás mellett vagy ilyesmi), inkább a kötődésről, a szerelem érzéséről szóló idézetet írj.
Egyébként nagyon jó ötlet, biztosan örül majd neki a barátod.
Hány éves vagy??:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!