Párom édesanyjának a születésnapja lesz. Ez jó ajándéknak tűnik? Nem ötlet, hanem vélemény kérés!
Másfél éve vagyunk együtt a kedvesemmel, 16 évesek vagyunk mind a ketten. Az anyjával jóban vagyok, kedves velem, úgy érzem, szeret is, gondoskodik rólam, elfogadott. A hét végén tartják a születésnapját, (nem mondom hanyadikat, közeledik az 5. xhez, de nagyon fiatalos. Kinéz 35nek, vagy kevesebbnek), és meg vagyok én is hívva. Arra gondoltam, hogy megsütöm ezt a tortát: [link] és veszek mellé egy cserepes virágot. Ez elég? Nem túl sok, nem túl kevés? Jó ötlet egyáltalán? Nem vagyok valami nagyon eleresztve anyagilag, mert keresek nyári munkát, de nem nagyon találok.
Előre is köszönöm a válaszokat, 16L
Ötletes, különleges torta+egy szép kis cserepes virág. Ennek szerintem minden nő örülne.:)
Fiatal vagy, ennél több ajándékot biztos nem vár el tőled az anyósjelölt.
Hu:) Ez nagyon szép torta!
Biztosan örülni fog neki:)
Köszönöm =)
Aki mondta, hogy üzenjem meg: én is ettől tartottam egy ideig... de belegondoltam, hány férfiember van ott, így hát nem aggódom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!