Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15 éves lányok örülnétek...

14-15 éves lányok örülnétek ha 20 éven felüli barátod udvarlód lenne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 12:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Persze,ha nagy és szép és megtudd védeni (és van izma is és okos kedves stb stb :D) igen örülnék
2011. máj. 3. 21:59
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

Igen, 15 évesen szültem, felelőtlen voltam de vállaltam a következményeket és a szüleim is segítettek nekem. :-) Azért néha jó hogy ennyi idősen van egy 15 éves lányom ;-)

30.N

2011. máj. 4. 12:11
 23/26 anonim ***** válasza:

azt se bírom, ha a 20 éves körüli fiúk az utcán megszólnak.. persze jó, hogy tetszek nekik, de nem jönnék össze velük... főleg a köszöngetősök, és akik "szembe" jönnek velem, amig nem nézek fel..

de attól függetlenü biztos van köztük rendes is, de én nem tudná magam elképzelni egy 20 év körülivel..

2011. máj. 5. 17:23
 24/26 x.wicaa.x válasza:

Azt tapasztalom, hogy a 20-22 éves fiúk/férfiak kb. agyilag akkor érnek el a 16 éves lányok szintjére. Nem bántásból meg ilyenek, de sok 15 meg 20 évest ismerek, és a velem egykorúak elég gyerekesek. Persze ez alól sok kivétel van. De a nagyobbak kicsit "felnőttebbek", nem gúnyolódnak, befogadnak, jobban, mint a 15évesek. Én egy 20 év körülit simán bevállalnék. :)

15/L

2011. máj. 10. 21:20
 25/26 shimac válasza:

Én örültem,de nem a kora miatt hanem miatta. Amúgy meg ha abból indulunk ki, hogy a lányok hamarabb érnek akkor az az 5 év igazából 0.

XD

2011. máj. 26. 16:41
 26/26 anonim válasza:
en 16 vagyok es nem jonnek ossze..azert kicsit sok a kulonbseg..tudod nem a kor a lenyeg..de van egy hatar..amugy meg, 3 ev korkulonbseg a ''legegezsegesebb''(ha a fiu idosebb)
2011. máj. 30. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!