Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 15éves...

Ti megengednétek a 15éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki 18éves . 1éve leszünk nemsokára együtt nem sokára, és szeretnék nála ott aludni és lefeküdni vele.. 2hónap és 16éves leszek( ha ez számít )

Szerintetek hogy hozzam fel anyának?Ti megengednétek?

2013. nov. 17. 10:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%

Nézd én 15 voltam anno, a barátnőm meg 14 amikor elkezdtünk szexuális életet élni, és képzeld fel tudtam húzni a gumit! Nem lett terhes, sem ő, sem az őt követők. Hogy lehet?

Azt megértem hogy ha valaki nem érzi magát érettnek, és csak 20, vagy 25 éves korában kezd el szexelni. De azt hogy valaki vágyik a szexre, és megtiltsák neki? Persze ez teljességgel lehetetlen, hiszen ez nem egy olyan dolog amit bárkinek is meg lehet tiltani. Ezzel gondolom mindenki tisztában van.

2013. nov. 19. 14:05
 22/25 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nem olyan nagy dolog? Látszik,mennyire éretlen vagy,igenis nagy dolog pláne a lehetséges következmények 14-15 éveseknek még nagyon is korai,mert nincs olyan 14-15 éves aki érett lenne hozzá 16 éves már előfordul de nem ez a jellemző.
2013. nov. 19. 14:11
 23/25 anonim ***** válasza:
33%

Itt azoknak a válaszolóknak a hozzáállását nemértem, akik azt írják, hogy tudják, hogy nem tudják a szexet megakadályozni, de nem engedik, hogy ott aludjanak egymásnál.

Miért akarjátok, hogy a lányotok sietve veszítse el a szüzességét, egy akármilyen helyen?

Mondjuk tény, ha egymásnál vannak, és nincs otthon senki, az helyileg megfelelő, csak éppen végig fogja aggodalmaskodni az egészet, hogy mi van, ha betoppanak a szülők, nem tud rendesen ellazulni, és negatív élmény lesz neki. Ez nektek miért jó?

2013. nov. 20. 12:03
 24/25 anonim ***** válasza:
57%
Ott aludni lehet,hogy nem, de ahhoz hogy megtörténjen nem kell ott aludni.
2013. nov. 22. 17:47
 25/25 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én még fiatalnak tartanálak hozzá...

Attól még lehet, hogy anyukád megengedi. És mindenképpen dicséretre méltó, hogy kikéred a véleményét.

2013. dec. 16. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!