Ti megengednétek a 15éves lányotoknak?
Van egy barátom, aki 18éves . 1éve leszünk nemsokára együtt nem sokára, és szeretnék nála ott aludni és lefeküdni vele.. 2hónap és 16éves leszek( ha ez számít )
Szerintetek hogy hozzam fel anyának?Ti megengednétek?
Kövezzetek meg, de én megengedném.
Először is értékelném, hogy őszinte volt, másrészt az első szexuális élmény meghatározó egy lány életében, szóval nem akarnám, hogy elsietve történjen meg a nem megfelelő helyen.
Egy év sok idő szerintem ilyen fiatalon, mellesleg egy 18 éves fiúnál ennyi várakozás szerintem nagyon becsülendő, hisz dolgoznak ott a hormonok rendesen, mégis tiszteletben tartotta a lány akaratát, és nem ugrottak rögtön fejest az ágyba. Jöhetnek a lepontozó szupermamik.
Most eszembe jutott a barátnőm esete. Le akart feküdni a barátjával, már 2 éve vannak együtt.
Elméletileg így adta elő:
- Anya, itt aludhat holnap a barátom?
-Igen, persze.
És mire az alváshoz értek volna, a srácnak a kanapén kellett aludnia. Elvégre, ott aludt náluk, nem de? Én is ezt játszanám el a te pasiddal.
Ez nem attól függ, h 15 éves vagy-e, vagy épp 20. Attól sem, h a pasid hány éves. és attól sem, h hány hónapja vagytok együtt.
Attól függ, h mennyire vagy érett nem cs testileg, hanem lelkileg. és mennyire érett a kapcsolatotok.
15 évesen még úgy álltalánosságban korai. De ahogy vannak korán és későn érő lányok testileg, ugyanúgy vannak lelkileg is. Vannak olyanok akik, egy kapcsolatban fél év alatt jutnak el a csókig és még akkor is cs tetszenek egymásnak, de nem szerelmesek, és vannak olyanok akiknek ez gyorsabban megy.
Így látatlanban vad idegen ként nem tudom, h megengedném-e. ehhez a fent leírtakat kell tudnom rólad és a barátodról és a kapcsolatotokról.
De gondolom, anyukádnak sem akarsz, mindent intim részletet elmondani, a kapcsolatotokról, cs azt akarod tudni, h ha elé állsz és megkérdezed "lefeküdhettek-e?", igent mond-e szerintünk, vagy nemet.
Szerintem az ,h anyukád mit mond, attól függ, (hisz ő ismer téged, mi nem. tehát lehet nem ez alapján fog dönteni) h mennyire vagy érett és felelősségteljes.
remélem segítettem!:)
Megengedném. Az emberek általában ebben a korban kezdenek el nemi életet élni. Nem látok benne semmi kivetni valót.
És most azoknak, akik szerint a szex nem való 16 éveseknek.. Csak azt az egy dolgot mondja meg nekem valaki, hogy mi értelme minél később elkezdeni a világ legjobb dolgát? Tudni kell védekezni, de ezen felül a szexben semmi veszélyt nem látok. Az egyik legjobb és legtermészetesebb örömforrásunk. Sosem értettem hogy lehet valakinek megtiltani hogy jól érezze magát. Nagyon gonosz dolognak tartom. Ha egyszer vágyik rá, hadd csinálja, és ez nem korfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!