Szerintetek ez jogos volt?
Jajj, ilyen nekem is volt még tizenéves koromban. Volt egy fekete gyertyám, amit anya kettétört, és kidobott :D Meg egyszer megfenyegetett, hogy szétvagdossa az acélbetétes bakancsomat (na akkor lett volna balhé, mert a nyári keresetemből gyűjtögettem a pénzt rá). Nagyon sokáig utálta, hogy feketében járok, de mivel ez már 11 éve így van, lassan hozzászokott az öltözködési stílusomhoz, és a zenei ízlésemhez is. Sőt, már arra a szintre is eljutottunk pár éve, hogy ha turiban lát valami olyan (fekete) cuccot, amiről tudja, hogy tetszene, meg is veszi. Igaz, ő nem vallásos, de amikor fiatalabb voltam, nagyon utálta, valamiért a fejébe vette, hogy biztos sátánista vagyok :DD Ja, meg volt ilyen sörösdoboz-pöcök gyűjtő korszakom is, mindenkitől elkértem, volt vagy ezer darab egy dobozban, a szekrényemben, azt is kidobta, mert hogy semmi keresnivalója ezeknek a szobámban..
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!