Szerintetek ez jogos volt?
A vers az tényleg fura, de emiatt nem kéne letörölni az egész profilodat. Max arra kérhetnek h töröld le a verset. A nyakláncban nincs semmi extra,
hordjad azt ami neked tetszik.
Ez azért túlzás. Ha talpig feketében állítasz haza egy kiló vassal a fejedben, akkor megértem.. De egy posztból és egy medálból ekkora ügyet csinálni... Szerintem ez durva.
Egyedüli gyerek vagy?
Az enyémek is ilyenek. Olyan vallásosak, hogy ne adj Isten.
Én amúgy nagyon szerettem/szeretek ilyen dolgokról írni, és nem hagyom abba, csak mert nekik nem tetszik. Megoldás: csináld olyan nyelven, amit nem értekek. És spanyolul beszélek nekik, mert nem értik.
Am nem jogos.
Hány éves vagy amúgy? mikor történtek ezek?
Én is 13 vagyok. Rohadtul nem jogos. Ha ilyen sok nyelven beszélnek, az nem jó... :/
Mondjuk ott a szerb, vagy a svéd, azok viszonylag nem nehezek, és kevesen beszélik.
És amúgy miről szólt az a vers? Ez a részlet így, a szövegkörnyezetéből kiragadva gyanítom, hogy mást jelent, mint azzal együtt. A nyaklánc meg aztán végképp marha nagy dolog, évtizedek óta tele vannak a boltok halálfejes divatszerkókkal-kiegészítőkkel, mégsem lett sátánista a fél világ.
Nekem az egyik osztálytársam (aki egyben jó barátnőm is) hosszú szoknyán, harisnyán, 3-4 centis sarkú cipellőn és szolid ingen kívül nem tud olyat felvenni, amiben kiléphetne az utcára, és ehhez hozzájön a smink és a körömlakk teljes elhagyása (kivételes alkalmakkor is), az állandóan kontyban hordott haj, rá a kendő. Osztálykirándulásról, nagyobb összejövetelekről nem is álmodhat, mert "az emberek világába csak a túlélés szintjéig kell beilleszkedni, nem szabad a részévé válni". Mindössze 16 éves, és hiába nevelkedett ebben, néha tesz olyan megjegyzéseket, amelyekből az jön le, hogy nem való minden az ínyére. Ilyenkor szinte már sajnálom. Remélem, a te szüleid nem tartanak itt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!