Szeretem, ez a legjobb hangulatú ünnep. Sajnos nem nagyon vették át a magyarok, de én bizti valami zombisminkben fogok rohangálni :)
2013. okt. 26. 16:16
2/28 anonim válasza:
Szerintem is hangulatos ünnep. Nem értem miért vannak sokan ellene. Igaz hogy Amerikából indult de ami jó dolog azt miért ne vehetnénk át? Túl sok a begyöpösödött aki nem nyitott új dolgok felé.
2013. okt. 26. 16:19
3/28 The magic of banana válasza:
Nem ítélem el/szólom meg azokat,akik átveszik az amerikaiaktól,de én azon a napon az elhunyt szeretteim sírjához megyek ki,gyertyát gyújtok és elmondok értük egy imát 16/l
2013. okt. 26. 16:27
4/28 anonim válasza:
Én már bőven nem vagyok kamasz, 34 leszek, de én szeretem. Minden évben van tökfaragás, és általában házibulit is rendez valaki a baráti társaságból. Nem mondom, hogy full jelmezben nyomjuk, de valami bohóckodás mindig van a ruhával, sminkkel.
alapjában véve nem rossz.. de én személy szerint nem szeretem..
inkább a mindenszentek és halottaknapja..
nem vagyok egy begyöpösödött 50x éves.. csak 17 vagyok, de akk se szeretem..
és aki írta, hogy összefér a két ünnep.. NEM FÉR ÖSSZE! a Halloween egy vidám dolog.. az sehogy se fér össze egy olyan ünneppel, amin a temetőbe megy az ember és siratja az elhunytakat..
2013. okt. 26. 17:03
7/28 anonim válasza:
Nem zavar, de nem nagyon tetszene, ha a sok kis gyerek cukorkáért rohangászna. A kifaragott tökök eddig se zavartak.
15/f
2013. okt. 26. 17:09
8/28 anonim válasza:
Alapvetően semmi bajom vele, az "ijesztgetős" hangulat különösen tetszik, de a cukorkéregetés Magyarországon elég erőltetett lenne, örülök hogy az nem terjed(t) el.
14/L
2013. okt. 26. 17:14
9/28 anonim válasza:
Imádom az eredeti ünnepet, nagyon érdekes és misztikus szerintem! Utána néztem, minden évben csinálok lámpást. A curkorkagyűjtés meg beöltözés része nem igazán érdekel, de szerintem butaság bármit vagy bármelyik részét lenézni ahogy sok magyar teszi.
2013. okt. 26. 17:20
10/28 anonim válasza:
Semmi. Ünnepelje aki akarja, csak engem hagyjanak ki belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!