Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi a véleményetek a...

Kamaszok, mi a véleményetek a Halloweenról?

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 16:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
45%
Szeretem, ez a legjobb hangulatú ünnep. Sajnos nem nagyon vették át a magyarok, de én bizti valami zombisminkben fogok rohangálni :)
2013. okt. 26. 16:16
 2/28 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is hangulatos ünnep. Nem értem miért vannak sokan ellene. Igaz hogy Amerikából indult de ami jó dolog azt miért ne vehetnénk át? Túl sok a begyöpösödött aki nem nyitott új dolgok felé.
2013. okt. 26. 16:19
 3/28 The magic of banana válasza:
84%
Nem ítélem el/szólom meg azokat,akik átveszik az amerikaiaktól,de én azon a napon az elhunyt szeretteim sírjához megyek ki,gyertyát gyújtok és elmondok értük egy imát 16/l
2013. okt. 26. 16:27
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Én már bőven nem vagyok kamasz, 34 leszek, de én szeretem. Minden évben van tökfaragás, és általában házibulit is rendez valaki a baráti társaságból. Nem mondom, hogy full jelmezben nyomjuk, de valami bohóckodás mindig van a ruhával, sminkkel.

Amúgy eredetileg nem is amerikai ünnep.

[link]

2013. okt. 26. 16:30
 5/28 anonim ***** válasza:
73%
#3 a két hagyomány nem zárja ki egymást.
2013. okt. 26. 16:31
 6/28 anonim ***** válasza:
49%

alapjában véve nem rossz.. de én személy szerint nem szeretem..

inkább a mindenszentek és halottaknapja..

nem vagyok egy begyöpösödött 50x éves.. csak 17 vagyok, de akk se szeretem..

és aki írta, hogy összefér a két ünnep.. NEM FÉR ÖSSZE! a Halloween egy vidám dolog.. az sehogy se fér össze egy olyan ünneppel, amin a temetőbe megy az ember és siratja az elhunytakat..

2013. okt. 26. 17:03
 7/28 anonim ***** válasza:
84%

Nem zavar, de nem nagyon tetszene, ha a sok kis gyerek cukorkáért rohangászna. A kifaragott tökök eddig se zavartak.

15/f

2013. okt. 26. 17:09
 8/28 anonim ***** válasza:
43%

Alapvetően semmi bajom vele, az "ijesztgetős" hangulat különösen tetszik, de a cukorkéregetés Magyarországon elég erőltetett lenne, örülök hogy az nem terjed(t) el.

14/L

2013. okt. 26. 17:14
 9/28 anonim ***** válasza:
81%
Imádom az eredeti ünnepet, nagyon érdekes és misztikus szerintem! Utána néztem, minden évben csinálok lámpást. A curkorkagyűjtés meg beöltözés része nem igazán érdekel, de szerintem butaság bármit vagy bármelyik részét lenézni ahogy sok magyar teszi.
2013. okt. 26. 17:20
 10/28 anonim ***** válasza:
84%

Semmi. Ünnepelje aki akarja, csak engem hagyjanak ki belőle.

17/L

2013. okt. 26. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!