Jaj de szánalmas volt az egyik válaszoló! Szépen lehordtad az animéket! Ki kell ábrándítsalak, egyszer nem buktam, és jeles tanuló vagyok. Nekem az anime segített a tanulmányi átlagomban. Pl ha megnézek egy régebbi korban játszodó animét, akkor a történelemnek ez a része már jobban fog érdekelni.
Szerepjáték pedig nagyon sokat javított a helyesírásomon, és a fogalmazásomon is.
Elvont vagyok, és szeretek képzelegni.
Ennek hála nagyon sok regényt,-és verset írtam, amivel jó pár versenyt nyertem már meg :)
Ja, és mindenhol csodálkoznak, mennyire érett vagyok. A tanárok sorra dicsérnek, hogy jóval kiemelkedem a többi osztálytársam közül, nem csak tanulmányi átlagban.
16/L
Szerintem az anime ugyanolyan, mint egy film/sorozat, csak rajzolva/animálva van. Külön műfajokra osztható, van, ami gyerekeknek, van, ami tiniknek és van, ami felnőtteknek szól( bár az igazi és minőségi seinen animékből igencsak kevés van). Mindenki találhat benne kedvére valót. Itt egy részletesebb leírás az animék műfajairól: [link]
Valamint ezt a cikket is figyelmetekbe ajánlom: [link]
Mindenesetre, én szeretem az animéket, számomra ez egy kikapcsolódás. Természetesen, elfogadom, ha valakinek más a véleménye ezzel kapcsolatban, mert mindenkinek más tetszik, és ezzel semmi baj sincs. :)
13/L
Én imádom őket. >w<
Ez első kedvenc animéim a Dragon Ball, Naruto, Inuyasha, Kilari voltak, mostanra már a Kourshitsuji, Corpse Party, Owari no Seraph... (engem a horror/komoly(/yaoi,yuri) animék érdekelnek, persze van kivétel)
Amúgy meg aki írta hogy az animések idióták, az is egy idióta. Aki utálja az animéket, az nyilván okos, tanult ember. Egyik ismerősöm nálam is nagyobb anime fan, és orvos. Furcsa.
"Elvont vagyok, próbáltam már belelátni mindenféle rejtett mondanivalót, metaforát, egyebet az animékbe, de semmire se jutottam. Összevissza villogás-ugrálás, kínos párbeszédekkel fűszerezve. Nekem nagyon nem jött be, de nem ítélem el azt, akinek tetszik, biztos okkal nézi, aki nézi."
Nem mindegyik anime ilyen ;33 Vannak elvileg jó animék amiket utálok (One Piece, Fairy Tail, Attack on Titan), de vannak nekem(nem tudom hogy neked tetszene) jók, pl Death Note. Abban ha jól emlékszem nem volt villogás-ugrálás, csak halálistenek :'D
Amúgy 16-os, ha ezt olvasod, én nézem a South Parkot, meg az ilyeneket, sőt, nem csak animéket nézek :D És miért vagyunk szánalmasak? Akkor az összes japán szánalmas, mert animéket néz(Japánban gyártják az animéket)??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!